Feküdnöm kellett méhszáj miatt a 30. héttöl. Holnap leszek 36 hetes, most már nem kell egésznap feküdnöm? Megnyugodhatok? Már nem állhat fent a koraszülés?
Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 09:59
1/4 anonim válasza:
ha most megszületne, elég nagy az esély, hogy életerős, egészséges baba lenne. Max. még egy kicsit a tüdejét kellene érlelni, de ez is babafüggő.
2/4 anonim válasza:
Én 33 hétre és 6 napra szültem meg a kislányomat, és a koraszülött osztályon voltunk néhány napig, de mi voltunk a koraszülöttek közt a legnagyobbak:) Nem lenne a babádnak semmi baja ha megszülnél, de azért vigyáz még magadra. Egy kicsit már azért lazíthatsz szerintem.
Az utolsó hetek egyébként nagyon fontosak, nem csak a tüdő miatt, hanem mert akkor épül be a baba szervezetébe a legtöbb vas. pl az én lányom vashiányos is volt.
Vigyázz magadra jó babavárást!
3/4 A kérdező kommentje:
hát én még kb.olyan 3 hetet kiszeretnék birni,csak azt már nem szeretném végig feküdni.
2009. dec. 2. 11:22
4/4 anonim válasza:
Nekem is azt mondta a doki, hogy Karácsonyig pihi (akkor leszek 36 hetes), utána lehet egykicst lazábbra venni, ha bírom apoci meg egyéb nyűgöm miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!