35 hetesen szabad szexelni ha 2111 a méhszáj (azóta lehet rosszabb)?
Legalább a 38. hétig bírjátok ki, mert most már koraszülést okozhatna az együttlét.
A 38-on már nem kora és a súlya is biztos jó, ha nagyon nem bírjátok, akkor gumival szülés előtt utoljára együtt lehettek, de lehet, hogy azonnal mehettek is szülni.
Mi így jártunk, ezért született 38+2-re a babám, ugyanilyen értékem volt a 35. héten.
Szia!
Nekem a31 hetesen beindul!kinyíltam két ujjnyira és alvéknyodott a méhnyak!Sőt még a nyákdugóm is elment!(1222)
A 36. hétig szigorú fekvésen voltam, nyilván sex sem lehetett, de akkor azt mondta a dokim, hogy mindent bele...A fertőzéstől nem kellett tartani, azt mondta, mert a magzatburok védi és ne hogy azt higgyem hogy a pénisz odaér....
Amúgy senki nem hitte hogy végig hordom a lányom, okt 9-én indult be, és azt mondták novemberben tuti kijön!Hát decemberben született 3 nappal a kiírt előtt, és a 36. héttől legalább minden másnap sexeltünk!
ÉS nem lett fertőzés, pedig nekeünk még óvszert sem javasolt a doki!Úgy mint eddig!És tudta hogy ki vagyunk éhezve, mert kb 4-5 hét volt előtte a 9 hós alatt amikor szabad volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!