Kinyilhat a méhszaj így? Ugye nem!
Éjjel nagyon sokat köhögtem,már rendesen izomlaz van a hasamban.Nagyon félek,tényleg kinyilhat a mehszaj?!
16 hetes km
Huuuhhh...fajasaim lennének?
A dokim most szabin,jovohet végén kell csak mennem.
Köszönöm a válaszod!
Na itt vagyok én hogy erőt adjak!
Első terhességnél minden előjel nélkül 32 hetesen kinyílt a méhszájam 2 ujjnyira.
Most a második terhességemnél ezért esélyes vagyok rá megint, de ez nem törvény szerű.
Megbetegedtem 3 hete, és 1,5 hétig köhögtem erősen, csak úgy rázkódott az egész testem - a máhszájam mégis rendben van, zárva van!
Az a méhszáj, amiről tudjuk,hogy gyenge!
Nos, ezek után én nem azt mondom hoyg nem nyílhat ki, de ahoz tényleg nagyon kell erőlködni - én azt gondolom hogy székrekedés miatti erőlködéstől könnyebben nyílik mint köhögéstől!
Minden jót!
Köszönöm Nektek!!!
Megkérdeztem egy másik nodokit,aki azt mondta-látatlanban-,hogy nem lehet.De sajnos ma egész nap talpon voltam,nem,hogy nem pihentem,alig ültem... Szóval éreztem is a Pocim,úgyhogy most büntipihire kényszeritettem magam.Csak nem lesz baj.
szedjél magne B6-ot. nem javasolták?
nekem a külső-középső-belső nyílt ki, és igenis éreztem. Voltak görcsök, később jóslófájások is. Oda kell figyelni, de gondolom, azért néha megvizsgál az orvos, főleg, ha fájdalomra, keményedésre panaszkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!