A sok keményedéstől kinyílhat a méhszáj?
Most vagyok a 26. hétben és napi 15-20x keményedik a hasam némelyik elég fájdalmas.
17.-ik héttől van ez így ezért kaptam magnesium citrit golyókat napi 3x3-at. Nem érzem,hogy használna de dokim azt mondta hogy szedjem csak.
Előző terhességemnél ugyan ez volt. Akkor 36 hét 3 napra megszültem.
Szerintetek most is előbbre várható a szülés?
azt tudom, hogy ettől igen, kinyílhat a méhszáj.
ha úgy érzed nem használ a magnézium citrit akkor hívd fel a dokidat.
orvosod nem javasolta a No-Spa szedését? Nekem is nagyon sokat keményedett és fájt, feszített is a hasam a terhesség alatt, szedtem a No_Spát semmi mellékhatása nem volt, a Babára nézve sem.
Orvosod milyen időközönként szokott megvizsgálni? Ő egy pillanat alatt meg tudja állapítani, hogy nyílik -e esetleg a méhszáj.
Nekem a 31. héten kezdett kinyílni, de kaptam rá gyógyszert ( Spiropent ), és hál Istennek az visszatartotta, hogy nem nyílt tovább. Ezzel együtt minden panaszom is elmúlt, ami a hasfájásra, keményedésre vonatkozott. A Spiropent igaziból asztha ellenes szer, de sokat adják koraszülés megelőzésére is.
Ha előző Babád is hamarabb jött, bízom benne, hogy a dokid odafigyel Rátok.
Boldog babavárást.
Szia!
Igen, kinyílhat. Nekem is a 17. héttől voltak keményedéseim, sajnos ki is nyílt a méhszájam, illetve megrövidült a méhnyakam. A 21. héten c2100 volt, a 29. héten már c2110. Én szinte végig feküdtem a 36. hétig, illetve kaptm gyógyszert és a magnerott tbl-át szedtem, napi 4db-ot. Fiam a 41. hétre született meg, 16 óra vajúdás után, nehezen tágultam.
Én nospa tbl-t nen szedhettem, sőt megtiltotta a dokim, mert puhítja a méhnyakat. Szülésnél használta a dokim, hogy a méhnyak elsimuljon.
Vigyázz magadra, pihenj amennyit tudsz, illetve szerintem beszélj a dokoddal.
2 hetes manó anyukája:)
11:14-es válaszoló vagyok.
Igen, nekem is olyan érzésem volt, mintha ki akarna jönni a Baba.De persze nem jött, illetve jött, csak 37 hetesen:-))
Nagymamám akkoriban velünk lakott, egyszer mondtam is neki hogy" félek, hogy elhagyom egyszer ezt a gyereket, kipottyanik belőlem" :-))))) ...természetesen a szülés beigazolta, hogy nem lehet csak " úgy " elhagyni.:-))))
viccet félretéve:-))
ha gyakran lát a dokid, akkor ő biztosan tudja, mi a jó Nektek, nem lesz semmi gond, Sok Boldogságot a babához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!