Ha teljesen zárt a méhszáj, akkor megnyugodhatok vagy bármikor beindulhat már a szülés? Most vagyok 37 hetes, néha vannak fájásaim, de nem rendszeresek, a CTG sem mutat még semmit. Vajon kivár a babám?
Figyelt kérdés
Ilyenkor (zárt méhszájnál) ált. a magzatvíz folyik el először vagy jöhetnek a fájások is?2009. okt. 29. 12:00
1/6 anonim válasza:
szia!
nekem is zárt volt a méhszájam a a 37. hétnél.Nálam a magzatvíz folyt el, de szerintem ez változó...
2/6 A kérdező kommentje:
És hányadik héten szültél, időben?
2009. okt. 29. 12:34
3/6 anonim válasza:
Bármikor beindulhat, miért is ne?
És ugyanúgy lehet fájás vagy magzatvíz-elfolyás is majd a szülés kezdte.
Én az elsővel zárva voltam végig, 42. héten szültem.
4/6 anonim válasza:
12:44-es vagyok, elfelejtettem írni, hogy fájásokkal indult nekem.
5/6 anonim válasza:
39. héten szültem.Nálam az volt a jel, hogy előtte kb. 1 héttel bedagadt a lábfejem, bokám és az utolsó napokban érdekesen nyílalt a hüvelyem, mi mintha belülről "rugdosná" a baba. első baba volt, fogalmam se volt, hogy ez már jelezheti azt, hogy... mostmár tudom:)
6/6 A kérdező kommentje:
jól jött, amiket írtatok, köszi!
2009. okt. 29. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!