Akinek feküdnie kell az hogy olja meg? Olyanokra gondolok, akik, már a vége felé járnak, és fenyegetö koraszülés miatt kell feküdniük? Nkem méhszáj miatt 1121 az érték.
Szia.Hát ez elég nehéz kérdés...
Nekem c1100,és a 33. héttől kéne feküdnöm,ment is pár napig,kb amíg kórházban voltam emiatt (megjegyzem azóta sem tudom miért kellett befeküdnöm...),meg mikor haza engedtek,aznap.Ha valakinek nincs állandó,megbízható segítsége,lehetetlen megoldani szerintem...Úgyhogy azóta is úgy vagyok,hogy mindent megcsinálok ugyanúgy,viszont sokkal sokkal többet pihenek!Na meg a Drágám folyton b@szogat,hogy álljak már le :)
Ez fontos,amint pici furcsaságot is észlelsz,rögtön irány az ágy!!!És azért ne erőltess semmit,nem sok van már hátra,én is alig várom a jövő hétvégét,akkor betöltöm a 36. hetet :)
nekem is feküdnöm kéne. Főzök, ülve. :) Reggel kipihentebb vagyok és akkor csinálom meg óvatosan a dolgaimat. Orvoshoz már csak a párommal járok, mindíg ő vezet.
37km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!