Meddig húzhatom így? Ugye nem lesz koraszülés? 27 hetes vagyok!
20. héttől keményedek, görcsölök(rendszertelenül jönnek a görcsök, mensinél erősebb, 10-15 percenként jönnek, de van hogy "kimaradnak" fél-1 percig tartanak) feszül a hasam. Kaptam először MagneB6-ot, de az kevés volt, a 3*2, most 3*1-4*1 Magnesii citricit-et szedek, a dokim javaslatára. Mondtam neki a görcsöket, de amíg zárt a méhszáj azt mondta itthon maradhatok, nem akar befektetni, csak ha már nem bírom tovább vagy nyílik a méhszáj.
Frontra elég érzékenyek vagyunk a picimmel, ő olyankor nem mozog, én görcsölök.
3 napja(a mai a 4., bár még csak reggel van, de semmit nem javult a helyzet eddig) folyamatosan feszül a hasam, kemény, mint a beton, hiába a magnézium, sőt esténként görcsölök is. Napközben csak keményedek esténként jönnek a görcsök.
Nem tudom meddig bírom még, nem akarok kórházba menni. Nemrég nézte a méhszájam, zárt volt, minden rendben azt mondta.
Meddig húzhatom még itthon? Ugye nem jön előbb a baba??
Amennyit csak lehet pihizek, enni és vécére járok ki.
A melledet nem masszírozd, mert ilyenkor méh összehúzó hatása lehet! (Szülésznő mondta a kórházban)
Nagyon koraiak még ezek a görcsök, első baba?
Ha kinyílik a méhszáj és kórházba kell menned, ott infúziót kapsz és szigorú fekvés, vissza fogják tartani. 3 méhszáj van, ha csak a külső nyílik, akkor nem olyan nagy a gáz, attól még nem feltétlen jön előbb a baba.
A kórháztól ne félj, én heteket húztam le bent mielőtt megszültem és egész jól eltelt az idő.
Inkább simogatós masszir, mert nagyon elviselhetetlen.
Köszönöm nektek! Iszonyatosan félek, elég messze van az orvosom, azért is félek befeküdni..:( (100km)
Első vagyok.
Én az első 2 éjszakát végig bőgtem a kórházban. Aztán megismerkedtem a csajokkal és ment az idő. :) 4 hetet voltam a várandóson és utána 3 napot a csecsemősön. 7 hónapja szültem és még mindig tartjuk a kapcsolatot a csajszikkal. Voltunk már baba-mama talin is.
Én 5 percre lakom a kórháztól, mégis be kellett feküdnöm. A babámért mindenre képes lettem volna. Volt egy anyuka, 4 hónapot volt bent, a 3 éves kisfia meg 3 naponta jött hozzá apával látogatni, de kibírta.
Fel a fejjel, nem lesz gond!
Nekem is nyitva a méhszáj, a bolt szó szerint két percre van a háztól, mégsem tudok úgy elmenni, hogy ne csipkelődjön. Folyton keményedek, marokszámra eszem a magnéziumot, többé-kevésbé hat is.
De a fiamat is vinni kell oviba, ez napi kétszeri kínszenvedés.
Nagyon unom, hogy semmit nem tudok csinálni, de tényleg.
Az elején voltak vérzések is, már feküdtem kórházban.
számolom vissza a heteket, napokat, hogy betöltsem a kötelező időt, és ne legyen korababa. A kórházi csomagom már hetek óta össze van rakva.
A baba irányban van és b van illeszkedve a kis feje, elég kellemetlen, mikor csuklik.
Most már lassan betöltötm a 34 hetet, már nincs olyan sok, de reménykedek, hogy időre születik, és nem előbb.
Első babám, úgyhogy "szerencsére" nem kell semmit csinálnom, bár majd megőrülök ettől az örökös fekvéstől.
Én is voltam már kórházban, kiszáradtam.
Szerencsére zárt a méhszájam, de nagyon feszül a hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!