Más is úgy látja, hogy az első trimeszter után a legtöbb vetélés / koraszülés a 20-22-24. hét környékén történik?
szerintem ne gondolj ilyen rossz dolgokra, ne keresgélj, hanem végy egy hideg fürdőt. Én az elején csináltam ezt, de rájöttem hogy sokkal jobb nem parázni!
16 hetes km
Sajnos van ilyen.
A második terhességemnél (az első 8 hétig tartott), a 18 hetes uhn derült ki, hogy baj van a babával, őt a 22.hét elején meg kellett szülnöm. Akkor egy szobatársam azért volt bent, mert nem mozgott a babája, és ő 23 hetesen vesztette el.
Nincs bátyám, mert anyukám a 23. héten egyszercsak nem érezte már mozogni, és halva meg kellett szülnie.
Egy barátnőm a 33. héten kellett hogy megszülje a már nem mozgó kislányát.
Szóval, mint láthatod, van ilyen, nem is kevés:( Annó a szülőszobán nekem is azt mondta a szülésznő, hogy több ilyen eset van, csak nem szeretnek erről beszélni. Érthető...
Rengeteg oka lehet, de nem szabad rágondolni!!! Nekem 4 terhességből van 2 élő gyermekem, tehát az első 2 tragédia után születtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!