Terhesség alatt mikor nőgyógyászhoz jártatok csupaszon vagy szőrösen (ott lent ) mentetek? Első alkalomkor?
Amíg tudtam, csupaszon. :)
Aztán a kórházban töltött idő alatt nem tudtam tenni ellene, úgyhogy szülni szőrösen mentem, de ott aztán tettek ellene. :D
Én borotválni nem szoktam, mert attól mindig iszonyúan benőnek a szőrök... és fáj, kisebesedik, meg minden. Kozmetikussal csináltatok jó magas fazongyantát, - nem teljset- és a többit pedig ollóval rövidre vágom, olyan félcm- cm-sre ahogy sikerül. :)
Szülni is így mentem- már 2xis, harmadszora is így fogok 2hónap mulva, a Szent Imrében csak legalul egy picit beleigazított a szülésznő szülés előtt a fazonba, egyébként meg tojtak rá, hogy ki mekkora szőrrel állított be szülni. :)
Tehát én szőrösen mentem minden vizsgálatra és mindkét szülésemre is. :)
De olyan érdekes, hogy minket mennyire izgat ez, a doki meg szerintem nagy ívben tojik rá. Biztos látott ő már mindenfélét. :)
Én csakis csupaszon, de ez az én mániám. Nem hiszem, hogy a dokit különösebben zavarta volna, ha nem így van.
Viszont a férjem édes volt, mert a hat hetes kontroll előtt megkérdezte, hogy ha már nem kell ennyit dokihoz járni nem növeszteném meg egy kicsit? Mert az olyan szexi!
Na bumm! Itt küzdünk a csupaszsággal, szegény pasik meg ki vannak éhezve egy kis bundára! :)))
Én sem szeretem ha szőrös. De nem tudom ti hogy vagytok vele. A kolléga nőimmel ezt már kitárgyaltuk és elég nevetséges szerintem.
Ha tök kopasz és el megyek egy olyan hejre Wc-re ahol nem ülök rá semmi pénzért, akkor jó eséjjel lepisilem magam. Vagy a nadrágom.
Ugyhogy középen hagyok rajta egy kicsit, pont ezért.
Egyébként a férjem haját én nyírom itthol és eszembe jutott, hogy én is kipróbálom. Nagyon vagány fazont lehet nyírni vele pik-pak.
Én alapból borotválom mindig. Amióta nagy a pocakom, a férjem csinálja!:)
32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!