Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kórházban terhesség megállapít...

Kórházban terhesség megállapításánál csinálnak uh-t? Vagy csak a 12. heti az első?

Figyelt kérdés
Ha nincs magándokim, nemis láthatom a "babát" a 12. hétig?
2011. okt. 17. 16:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg a terhesség megállapításánál is van uh,ekkor derül ki hány hetes lehet....meg nézik azt is hogy él e,van e esetleg már szívhangja....
2011. okt. 17. 16:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy csinálnak.

Másképp nem tudják megállapítani, hogy jó helyen tapadt-e meg, esetleg nem méhen kívüli terhesség-e. Utána viszont a 12. hétig tényleg nem látod, de gyorsan elrepül az a néhány hét :)

Boldog babavárást!

2011. okt. 17. 16:45
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Első baba, szóval tapasztalatlan vagyok. :)

Ma beszéltem a védőnővel, meg utána az uh-sokkal időpont egyeztetésre, de csak a 12. hetire kaptam időpontot. A dokiról meg azt hallottam ott nincs uh... Ezért nem értettem... Bár már biztattak, hogy biztos van ott hüvelyi uh, és azzal megnézi... Nem értettem én sem, hogy hogy lehet csak a 12. heti...

2011. okt. 17. 17:00
 4/13 anonim ***** válasza:

Hát, azt megpróbálhatod a nődokinál, hogy szépen megkéred, adjon Neked beutalót UH-ra, mert 1. baba és nagyon szeretnéd látni. Ha rendes, akkor kapsz.

De nagyon valószínűtlen, hogy a 12. hétig ne csinálnának hüvelyi UH-t.

Nem írtad, mennyi idős vagy, de ha 6. hét után mész, már a szívdobogását is hallod! :)))

2011. okt. 17. 18:10
 5/13 A kérdező kommentje:
A 7 hetet már betöltöttem. :) Szóval biztos lesz, ha lesz uh. :) Nagyon remélem! Számomra is elég elképzelhetetlen, hogy olyan későn nézzenek rá először! Főleg, hogy kíváncsi vagyok uh alapján milyen idős.
2011. okt. 17. 19:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Én sztk-ban voltam,mikor megállapították a terhességet,volt hüvelyi uh.Nagyon rendes volt a doki,meg is mutatta a babámat.Én már 9+5 voltam,így már elég jól lehetett látni.
2011. okt. 17. 20:34
 7/13 anonim ***** válasza:
Ma voltam én is az első vizsgálaton és ultrahangozott is a doki! 7+1 vagyok és ketten vannak:)
2011. okt. 17. 20:55
 8/13 A kérdező kommentje:

Gratulálok! :)

Én most elvileg 7+2 vagyok, de szerintem korábban volt ovum, úgy meg 7+5. 2 nap múlva megyek dokihoz, remélem megmondja uh szerint mekkora. :)

2011. okt. 18. 12:42
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt, csak kézi vizsgálat alapján állapította meg a terhességet. Aztán a 10. héten váratlanul elvetéltem, utóbb kiderült, hogy üres volt a petezsák. Ha csináltak volna uh-ot, akkor már 2-3 héttel előbb kiderült volna, nem éltem volna bele magam. Én azt ajánlom, kérj ultrahangot, ragaszkodj hozzá.
2011. okt. 18. 19:40
 10/13 A kérdező kommentje:
Na, pedig már kezdtem reménykedni, hogy csak lesz... Nemis értem hogy nem csinálnak. Mi van ha méhen kívüli, vagy gond van??? Pfff... És ezért fizessek minden hónapban több tízezer forintot különböbő járulékokra... Röhej. De mostmár holnap után kiderül, már lassan mindenre felkészültem...
2011. okt. 18. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!