Kórházban terhesség megállapításánál csinálnak uh-t? Vagy csak a 12. heti az első?
Persze, hogy csinálnak.
Másképp nem tudják megállapítani, hogy jó helyen tapadt-e meg, esetleg nem méhen kívüli terhesség-e. Utána viszont a 12. hétig tényleg nem látod, de gyorsan elrepül az a néhány hét :)
Boldog babavárást!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Első baba, szóval tapasztalatlan vagyok. :)
Ma beszéltem a védőnővel, meg utána az uh-sokkal időpont egyeztetésre, de csak a 12. hetire kaptam időpontot. A dokiról meg azt hallottam ott nincs uh... Ezért nem értettem... Bár már biztattak, hogy biztos van ott hüvelyi uh, és azzal megnézi... Nem értettem én sem, hogy hogy lehet csak a 12. heti...
Hát, azt megpróbálhatod a nődokinál, hogy szépen megkéred, adjon Neked beutalót UH-ra, mert 1. baba és nagyon szeretnéd látni. Ha rendes, akkor kapsz.
De nagyon valószínűtlen, hogy a 12. hétig ne csinálnának hüvelyi UH-t.
Nem írtad, mennyi idős vagy, de ha 6. hét után mész, már a szívdobogását is hallod! :)))
Gratulálok! :)
Én most elvileg 7+2 vagyok, de szerintem korábban volt ovum, úgy meg 7+5. 2 nap múlva megyek dokihoz, remélem megmondja uh szerint mekkora. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!