Akik tornáznak terhesség alatt, azok az első 3 hónapban is ugyan úgy tornáztak vagy akkor már visszafogtad a tempóból?
Nem. Hasizomgyakorlatokat nem szabad. És ha jól tudom ugrabugrálósat sem. Plusz olyat sem ami eséssel járhat.
Én a Légy bombajó kismama! c. DVD-t vettem meg. Napi 20 perc, bőven elég.
Szia!
Én tesiszekra járok (csak ilyen kiegészítő képzésre) és mielőtt indult a suli előtte egy héttel derült ki hogy babás vagyok! :)
Aerobic és kézilabda órám van ebben a félévben, és a kövben már nincs is mozgásos így beleegyeztek!
Annyi hogy én is a tilos gyakorlatokat kihagytam!
Tilos hasazni, ugrálni!Amúgy mindent szabad!De vigyázz magadra/magatokra!Ha fárdsz pihenj, és ha kellemetlent érzel ahasadban akkor hagyd abba!
Én az elsővel veszélyeztetett voltam, de most nagyon jó hogy még most is futhatok minden nap!
JA a fekvőtámasz szabad (így karban is tudod valamennyire tartani a hasizmodat, mert uge hasazni tilos)!
22 hós kilány és 10 hetes pocakbabi anyuja
A hasizmot abbahagytam, az ugralos sem jo, bar en azt nem is csinaltam, inkabb futottam, de azt lassu tempoban megtartottam, inkabb tunt gyors setanak.
En sulyzos edzest is csinaltam, guggolast, kitorest 5-10 kiloval, utana is csinaltam, de csak 2 darab 1 v 2 kilos sulyzoval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!