Meddig húzhatom így? Ugye nem lesz koraszülés? 27 hetes vagyok!
20. héttől keményedek, görcsölök(rendszertelenül jönnek a görcsök, mensinél erősebb, 10-15 percenként jönnek, de van hogy "kimaradnak" fél-1 percig tartanak) feszül a hasam. Kaptam először MagneB6-ot, de az kevés volt, a 3*2, most 3*1-4*1 Magnesii citricit-et szedek, a dokim javaslatára. Mondtam neki a görcsöket, de amíg zárt a méhszáj azt mondta itthon maradhatok, nem akar befektetni, csak ha már nem bírom tovább vagy nyílik a méhszáj.
Frontra elég érzékenyek vagyunk a picimmel, ő olyankor nem mozog, én görcsölök.
3 napja(a mai a 4., bár még csak reggel van, de semmit nem javult a helyzet eddig) folyamatosan feszül a hasam, kemény, mint a beton, hiába a magnézium, sőt esténként görcsölök is. Napközben csak keményedek esténként jönnek a görcsök.
Nem tudom meddig bírom még, nem akarok kórházba menni. Nemrég nézte a méhszájam, zárt volt, minden rendben azt mondta.
Meddig húzhatom még itthon? Ugye nem jön előbb a baba??
Amennyit csak lehet pihizek, enni és vécére járok ki.
Nekem még a szülés napján is buli volt ott benn. :)
Még a szülés közben is rugdosott, meg is jegyezte a doki, hogy "anyuka, ez a gyerek 2 hetesen szaladni fog". :D
Hát ennek sem örülök. A helyzet változatlan:(
Köszönöm mindenkinek.
Nem hiszem, hogy nyákdugó volt, néztem több helyen képet róla, nem hasonlít rá..
Jövő héten megyek dokihoz, addig csak kihúzom valahogy. Köszönöm mindenkinek!
Talán egy picit próbálj ellazulni, úgy értem lelkileg.
Légy óvatos, vigyázz magadra, de ha ennyire rágörcsölsz a koraszülésre, akkor félő, hogy meg is teremted magadnak.
A nyákdugó nekem kocsonyás-nyálkás volt, alapból fehér, de voltak benne barnás és pirosas csíkok, foltok. Tehát vmennyire véres. Többször volt ugyanilyenem előtte, de abban nem voltak véres részek, és az nem is a nyákdugó volt.
(Hátha segítettem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!