2100-as mehszaj ertek 36 hetesen? Tobbi lent
Tegnap este voltunk az ugyeleten mert volt egyszeri vizesebb folyasom, es gyakori kemenyedes, es fajasaim voltak. Bementunk, megvizsgaltak, es azt mondta a doki hogy ki tudja tapintani a pici fejet, mert mar annyira lent van. Lehetseges ez?
Na meg annyit mondott hogy a mehszaj zarva, csak mikor hazaertunk akkor lattam a kiskonyvembe azt irta hogy mehszaj 2100. Akkor ez most pontosan mit jelent?
Nyitva van a kulso mehszaj, vagy nincs?
Annyit mondott meg hogy mostmar barmikor johet a pici, es hogy nagyon figyeljek oda magamra.
Elvileg marcius 30-ra vagyok kiirva, de akkor lehet hogy elobb fog jonni a pici? vagy ezzel az ertekkel akar meg a vegeig is huzhatom?
koszonom a valaszokat
es mennyi kemenyedes a normalis?
szoval, reggel ota faj a derekam korbe, es elore sugarzik,
de van hogy ez gyengebb van hogy erosebb
rendszert meg nem vettek fel, de viszont nagyon sokat kemenyedik a hasam
van hogy egy ora alatt akar 3x is, de van hogy csak 1x
A belső méhszájad és a nyakcsatorna zárva van, csak a külső méhszájad van nyitva, így nincs fertőzésveszély sem.
Nekem 36 hetesen 1100 volt a méhszáj értékem, majd egy hétre rá 1111, és a kiírt nap előtt 1 nappal szültem csak meg. Nekem semmi ilyesmit nem mondott a dokim, hogy nagyon figyeljek magamra, sőt mindig nagyon örültünk, hogy egyre-egyre nyílik a méhszáj. Így kevesebbet kell majd vajúdásnál nyílnia. 36 hetesen már semmi gond nem lehet a babával megszületik, 37. héttől meg érett újszülöttnek számít. NE AGGÓDJ!!!
Nekem is rengeteg jóslóm volt, mégis 7-8 óra itthoni vajúdás után 2 ujjnyi méhszájjal mentem be szülni. Úgyhogy a neheze még hátra volt.
Ne izgulj, első babánál nem mennek olyan gyorsan a dolgok.
koszonom a valaszod, hat akkor varok turelmesen
lehet hogy azert mondta hogy figyeljek magamra mert vasarnap hajnalban arra ebredtem hogy vizes a pizsim es azota egyszer-egyszer volt olyan erzesem mintha folyna valami
ezert is mentunk be, de nem tudtak megmondani hogy pontosan mi is volt az
gyanakodtak hogy az esetleg magzatviz lehetett
remeljuk meg nem fog folyni a magzatviz, meg var egy-ket hetet
koszonom a valaszod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!