Van valaki, aki novemberre várja a babát?
Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 20:42
11/13 anonim válasza:
Sziasztok!
2. vagyok, sajnos elvesztettem a babát, így műtéttel kell befejezni a terhességet. Valószínűleg nem volt egészséges a baba!
Boldog babavárást kívánok nektek!
12/13 A kérdező kommentje:
Szia utolsó! Nagyon sajnálom,de ne csüggedj.Jobb,mint,ha beteg lett volna,ügye tudod!
2012. márc. 22. 15:26
13/13 anonim válasza:
En is novemberre varom, bar orvoshoz csak kedden megyek (akkor kaptam idopontot) en lassan ket hete emelygek foleg reggel es este. ezenkivul undorodom a legtobb kaja szagatol ennek ellenere allandoan ehes vagyok :( van egy par etel amit meg tudok enni abbol szoktam naponta tobbszor. felek is hogy hizni fogok mielott meg kene. 47,5 kg vagyok most viszont az emelyges rossz gyomor miatt nem nagyon tudok mozogni :( remelem par het es jobb lesz es akkor tudok mar tornazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!