Hány cm egy újszülött talpa? És félévesen mekkora? Vettem egy színben passzoló kocsicipőt az overalljához, csak olyan nagynak tűnik. Novemberi baba.
Ha már megvetted a cipőt és az overált, akkor elkésett a tanácsom, de újszülöttnek célszerű az olyan overál, aminek rávarrt lábfeje van. Nem legombolhatós, hanem rendesen hozzávarrt. Mert így biztos, hogy nem megy be a hideg a gumírozásnál, bármilyen ruhában, akár lábfejes rugiban is beleteheted a babát.
A talpméret elég egyéni, nekem úgy 8 centi körüli talpacskával születtek a lányaim, de az elsőnel elég gyorsan nőtt a lába, a másodiké meg elég aprócska, még 10 hónaposan is nagyok rá azok a cipők, amiket a nővére 7 hónaposan hordott.
kettőt és könnyebbet....:)
a fiam lába újszülötten volt kb akkora mint ismerősé 1 évesen.......nekünk az első cipőnk is 21-es volt, van aki meg mindent felkutat egy 17-esért
nekem egyébként nagy lábam, van és pl öcsémnek is 47-es.....ha nálatok is vannak "nagylábúak" akkor neki is van rá esélye, egyébként meg kocsicipőből jó a nagyobb is, az overál biztos jó lesz, bár először készülj fel h meg kell keresni benne...
jó babavárást!
Lesz egybebundazsákja is. Az overallt kaptuk, de annyira kis szép. Engem is zavart, hogy nem lábfejes, azért vettem hozzá ezt a kis prémes cipőt. Kicsi babáknak való, mert a talpa is bőr, nem lehet benne járni...
Hát reménykedem akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!