Újszülött baba látogatása. Mikor és hogyan?
December-januárban érkezik a picink!
Semmiképp nem szeretnénk ha az influenza járvány idején valami vírust hoznának ide.
Mi azt szeretnénk ha 4-6 hétig hármasban lehetnénk és kialakulhatna az immunrendszere normálisan és utána jöhetnek a látogatók,nagyszülök,rokonok!
Ti mit gondoltok???
A szűk család (kb. 5-6 ember) nálunk is jött, pedig szintén influenza szezonban szültem.
Nyilván aki beteg, nem jön. De azért a nagyszülőket nem tilthatod le 4-6 hétig! Ezt te sem gondolhatod komolyan!
Hidd el, nagyon jó, amikor az első pár hétben valaki főz rátok, vagy elmosogat, vagy kiporszívózik.
Az én lányom anno májusban született, és ugyan így gondoltam.
Az első két hétben senki nem jött, az első hat hétben csak megnézni kb fél órára a szűkebb családból, pl nagyszülők, közvetlen unokatesók, aztán 6 hét után mások.
Most januárban fogok szülni, ugyan így tervezek, ha nem még szigorúbban!
Nem csak a betegségek miatt, hanem azért mert jól esett anno is hármasban lenni, és összeszokni a kis szusuogó babával, most is erre vágyom. Csak már ott lesz a 2,5 éves "nagy" lányom is.
Nekem védönő tanácsolta,és ha ezt tanácsolta akkor betartom.Számomra nem játék.
Segitség meg nekünk nem kell,magunk lábán állunk,sosem volt segitségünk!
Csak magunkra számitahttunk!
Azért köszi mindekinek!
Maradok a mi tervünknél!
És ez nem elzárás,hanem józan ész!
Utolsó hozzászólo,szimpatikus a hozzálllásod,egy véleményen vagyunk!!!
Nálatok volt valami ebből? Hogy vették a szabályokat a nagygszülök??
mert nálunk barátok még megértik,de rokonok,nagyszülök,csak azt nézik,hogy jaja nem látom az unokát,nem azt hogy bacilust viszek be.....
Ez nem józan ész, hanem paranoia! Gondolj már bele! 6 hétig nem engednéd a nagyszülőknek, hogy megnézzék az unokát???
Nem kell odaengedni egész napra, de azért fél óra nekik is járna.
És baromira jól tud esni a segítség, még akkor is, ha most azt gondolod, überkirályul meg tudjátok oldani. Meg persze, mi is megoldottuk, mert semmi segítségünk nem volt. De nehéz volt!
Meg minek írtad ki a kérdést, ha úgyis azt csinálod, amit te akarsz? Aki meg jó tanácsot ad, azt leugatod, hogy neked ne mondja meg senki!
Köszönöm,sok jót irtál!!!!
Sajnos nálunk is ez a helyzet,hogy betegen jönek-mennek....
Kézfertötlenitő......már mondtuk,hogy lesz kirakva,az volt a kérdés rá,hogy minek??Kell ennél több ???
Meghallgatom és mérlegelek .Ezért ugyan csak nem vagyok paranoiás!
Te ugy csináltad ahogy csináltad ,és mi is ugy ahogy mi fogjuk.Szerintem mindekinek SAJÁT joga eldönteni!
Az ,hogy meg kiirom,ugyan hadd csináljak már amit akarok.
Kiváncsi vagyok a véleményekre,és tudom,hogy ez megosztó dolog!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!