Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Novemberi baba várók vannak...

Novemberi baba várók vannak köztetek?

Figyelt kérdés
Én november 14-re vagyok kiírva,de teljesen egyedül vagyok!Hogy érzitek magatok? Már van pocitok?Pihenés,hasfájás?

2012. ápr. 13. 03:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/121 anonim ***** válasza:

Andi vagyok.

A sógornőm mindkét módszerrel szült. Az első babáját epidurális érzéstelenítéssel, a másodikat simán. Azt mondta neki a második jobb volt. Jobban érezte a nyomásokat és tudta, hogy mindjárt vége!

2012. júl. 13. 14:38
 102/121 anonim ***** válasza:
Nikiii!!! Légyszi írj! ! ! Nagyon aggódom! Többiek: hogy vagytok? Niki 1
2012. júl. 31. 21:46
 103/121 anonim ***** válasza:
Hová tűnt mindenki????
2012. aug. 6. 21:39
 104/121 A kérdező kommentje:

Helló lányok!

Hogy vagytok? Már mindenki megszökött az oldalról?

Milyen vizsgálatok előtt álltok? Hogy zajlik a cukor teszt?

Ki szül epidurálisan? Én lemondtam róla.

Tudtok aludni? Mennyit és mit esztek? Én nem tudok enni,mert körülbelül a gyomromban van a baba,és 2 falat után full.

26hetes vagyok,4 kg-t híztam.Nem tornászok már,mert tiszta lusta vagyok.Lehet a nem alvás...nem tudom,de jó ráfogni.Megkezdődött a csokiéhség..De nem veszek,és így nem eszek..Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel?

Befordult a babátok,az enyém még északon nézeget,Aggódjak?

Írjatok...

2012. aug. 9. 00:11
 105/121 anonim ***** válasza:

Barbi vagyok, végre jelentkezem, csak elnyelnek a lakásfeéújítás-költözés hullámai... :D

Eddig 2 kg-t híztam. Mai mérés szerint 107cm-s a pocim (én mondjuk picinek látom...), a védőnéni szerint tökéletes. Kiderült, hogy 100%-osan biztos, hogy kisfiunk lesz. Balázsnak fogják hívni. :)

Jövő héten megint megyünk 4d-re, nagyon várom már! Végre megint megkukucskáljuk a kis boxolót:) Már rendesen hullámzik a hasam, ha "beindul". :) Én továbbra is zöldséget eszek gyümölccsel, és fordítva. Na jó, néha egy kis csirkemell is lecsúszik, meg sajnos kóla is... Nagyon-nagyon kívánom, hűvösen, félig szénsavmentesen, nyamm... :D A terheléses cukortól féltem, mert alapból inkább a sósabb-savanyúbb ízeket szeretem, de kibírható volt szerencsére. Továbbra is biciklivel járok mindenhova, de nem tornázok ezen kívül semmit. Nem is hiányzik, megint egy álomkóros időszakom van. :D Epidurált én nem is akartam, nincs az az isten, hogy szurkáljanak ott a gerincemnél... (Persze ha muszáj lesz, az más.)

Amúgy szerintem még bőven ráér befordulni a kismazsi, van, hogy a szülés előtt 1 héttel fordul be csak, úgy hallottam/olvastam.

2012. aug. 9. 12:21
 106/121 anonim ***** válasza:

Kulfoldrol vagyok. En epiduralissal fogok szulni. Az elso babaval nagyon megjartam, majdnem "ottmaradtunk" mindketten. A korhazi korulmenyek gazosak itt, meg erzestelenites sincs. Ugyhogy klinikara fogok szulni.

Jo keveset hiztatok, en mar 11-nel tartok:( (53-rol indultam).

Teljesen jol vagyok, egyedul az alvassal kuzdok, mert sehogy sem kenyelmes.

2012. aug. 9. 14:01
 107/121 anonim ***** válasza:

Én is még csak 4kg-ot híztam, és nekem is faros! Hát Niki, hihetetlen ez a sok hasonlóság! :)

Niki1

2012. aug. 10. 22:31
 108/121 anonim ***** válasza:
en mar 7 kilot hiztam, de 48-rol indultam szoval nem veszes,es csak a hasamra. a hasam 91cm most es pont ma vagyok 28 hetes. nekunk is kisfiu lesz. a babakocsit mar megrendeltuk(nem volt abban a szinben amit szerettunk volna ezert kellett rendelni)jovohetre valoszinu leglesz.
2012. aug. 12. 11:42
 109/121 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok!

Örülök,hogy mindenki jól van.

Mi még nem találtunk nevet.Én döntöttem,nem fogok epidurálissal szülni.Tegnap voltam szülőszoba látogatáson.Az első gyermekem otthon szültem nagy városban,szép kórházban,de a látogatás után azt mondom,hogy valami lágerba vittek minket otthon szülni tömegesen,mint a teheneket...

Már a kórház is önmagáért beszél,ami olyan,mint egy fullosabb szálloda.A szoba,ahol szülsz,az marad a saját szobád.kb 10x15nm-es.Maximálisan fel van szerelve mászerekkel,veled van és marad a baba külön kis melegitő alatt.Saját kis étkeződ és fűrdőszobánk van,plusz 2 fotel,és egy nagy kihúzható kanapé a családtagodnak.Minden barna,sárga,kávé,mokka szinű,nagyon hangulatos.Semmit nem kell vinni,csak amit sajátot szeretnénk.

Mindenki aranyos volt,nem volt teher,hogy oda mentünk.

Ja,persze Amerika,nem tudnak meglenni tv nélkül,úgy hogy a vajjudás közben veled pont szemben felrakott plazma tévén nézheted a kedvenc műsorod.Nagyon dúrva.Otthon meg annak tudtam örülni,ha már valaki csk emberi módon bánt velem.Képzeljétek ...azért voltam kórházban,mert egy napon át görcsölt a lábam,és nem szűnt meg.Az anyukámnak ugyanez volt a 25. héten,,és ez voltaz egyetlen jele,hogy trombózist kapott.Hála istennek én megusztam,csak valami nem volt jó.Nagyon megijedtem.Minden rendben.

Nálam megkezdődött a kivánok ezt azt kórszak.

puszi mindenkinek,vigyázzatok magatokra.Megvannak a nevek?

2012. aug. 14. 16:59
 110/121 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mi a véleményetek a málnalevél teáról? Mire jó,jó-e?Mikor kell elkezdeni,mennyit kell inni?

2012. aug. 15. 17:41
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!