Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Novemberi baba várók vannak...

Novemberi baba várók vannak köztetek?

Figyelt kérdés
Én november 14-re vagyok kiírva,de teljesen egyedül vagyok!Hogy érzitek magatok? Már van pocitok?Pihenés,hasfájás?

2012. ápr. 13. 03:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/121 anonim ***** válasza:

Sziasztok! MAr reg nem irtam. En is kulfoldon elek (Gorogorszag), holnap leszek 16 hetes, este megyek az orvoshoz. Remelem a neme is kiderul.

Valamelyikotok irta, hogy kisfia lesz, gratulalok neki!

Amugy nekem is nagyobbnak tunt a pocakom egy honapja a puffadastol. Meg nem nezek ki terhesnek, inkabb kovernek :) En amugy mar 4-5 kilonal jarok, 53-rol indultam.

2012. jún. 7. 13:50
 92/121 anonim ***** válasza:
Sziasztok csajok! Mizujs? Eltünt mindenki. :) Én holnap megyek dokihoz , uh, már alig várom! Afp-t csütörtökön tudom meg . Ki hogy van?
2012. jún. 11. 15:03
 93/121 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Andi vagyok! Én 22.-én megyek 18 hetes Uh-ra. Akkor tudom meg a kombinált teszt eredményét. 12 hetes Uh+ vérvétel+16 hetes afp+18 hetes Uh. Ezzel számítják ki nálunk a kockázati eredményt. Engem ez a változékony időjárás kikészít. Fáj a fejem, de egyébként a babuskám szépen nő, már le sem tagadhatnám! :) Nő, mint a gomba! :)
2012. jún. 11. 20:20
 94/121 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nekem is úgy néz ki,hogy kisfiú lesz! Minden rendben van,nagyon sokat mozog a baba .Reggel,este evés után,pihenőben...

Hogy vagytok? Kinek milyen vizsgálatok vannak? Baba,vagy poci képet linkeltek?

Hogy bírjátok a meleget?

Szép napot mindenkinek!

2012. jún. 18. 16:42
 95/121 A kérdező kommentje:

Nem jár valamelyikőtök iskolába? Úgy szeretnék valamit tanulni! Nincs ötletetek,vagy valakinek otthon tételek?Gazdaság,föci,informatika,pályázatok...minden érdekel!

Köszönöm!

2012. jún. 18. 16:45
 96/121 A kérdező kommentje:
Halló! Hova tűntetek? Sehol senki! :-((((((((((((
2012. jún. 25. 17:07
 97/121 anonim ***** válasza:

Andi vagyok!

Nálam minden rendben, ezt a dög meleget nem bírom jól. Kikészülök tőle. A jelek szerint nekem kislány a pocaklakó! :) Remélem nem fog "megkukacosodni" az utolsó hónapokban, mert már mindenki ráállt a kislányra! :)

2012. jún. 25. 20:28
 98/121 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem tudom,hova tüntetek?! Mindenki jól van?

Mi nagyon jól vagyunk.Ma voltam dokinál,és minden a legnagyobb rendben.

Mi a véleményetek az epidurálisról? Itt mindenkinek adnak.Ha szülök,hogy tudok úgy tolni,hogy nincsenek fájásaim,és nem érzek semmit? Semmit nem tudok,és értek erről az egészről.Valaki?

2012. júl. 11. 23:00
 99/121 anonim ***** válasza:
Szia! Igen, én is szomorúan látom hogy mindenki eltűnt :( Én úgy tudom, hogy az epidurálnál mondják hogy mikor kell nyomnod. Legalábbis én szoktam nézni az MTV Hungary - n a Várandós tinik c műsort és ott mindegyik így szül . :) Este megyek dokihoz, utána írok privit! Puszi! Niki1 :)
2012. júl. 12. 08:28
 100/121 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi Niki!

Nagyon parázok,mert bele gondolok,hogy a gerincembe böknek valamit?!?! teljesen kikészülök.Engem bármilyen irányból üthetnek,vághatnak,de a szuri...az a hülye tűűűűű,,,hát nem tudom,és a gerincembe?? Meg egy cső?!!

Írjatok!

2012. júl. 12. 21:18
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!