Novemberi baba várók vannak köztetek?
Sziasztok! MAr reg nem irtam. En is kulfoldon elek (Gorogorszag), holnap leszek 16 hetes, este megyek az orvoshoz. Remelem a neme is kiderul.
Valamelyikotok irta, hogy kisfia lesz, gratulalok neki!
Amugy nekem is nagyobbnak tunt a pocakom egy honapja a puffadastol. Meg nem nezek ki terhesnek, inkabb kovernek :) En amugy mar 4-5 kilonal jarok, 53-rol indultam.
Sziasztok!
Nekem is úgy néz ki,hogy kisfiú lesz! Minden rendben van,nagyon sokat mozog a baba .Reggel,este evés után,pihenőben...
Hogy vagytok? Kinek milyen vizsgálatok vannak? Baba,vagy poci képet linkeltek?
Hogy bírjátok a meleget?
Szép napot mindenkinek!
Nem jár valamelyikőtök iskolába? Úgy szeretnék valamit tanulni! Nincs ötletetek,vagy valakinek otthon tételek?Gazdaság,föci,informatika,pályázatok...minden érdekel!
Köszönöm!
Andi vagyok!
Nálam minden rendben, ezt a dög meleget nem bírom jól. Kikészülök tőle. A jelek szerint nekem kislány a pocaklakó! :) Remélem nem fog "megkukacosodni" az utolsó hónapokban, mert már mindenki ráállt a kislányra! :)
Sziasztok!
Nem tudom,hova tüntetek?! Mindenki jól van?
Mi nagyon jól vagyunk.Ma voltam dokinál,és minden a legnagyobb rendben.
Mi a véleményetek az epidurálisról? Itt mindenkinek adnak.Ha szülök,hogy tudok úgy tolni,hogy nincsenek fájásaim,és nem érzek semmit? Semmit nem tudok,és értek erről az egészről.Valaki?
Sziasztok!
Köszi Niki!
Nagyon parázok,mert bele gondolok,hogy a gerincembe böknek valamit?!?! teljesen kikészülök.Engem bármilyen irányból üthetnek,vághatnak,de a szuri...az a hülye tűűűűű,,,hát nem tudom,és a gerincembe?? Meg egy cső?!!
Írjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!