Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Novemberi baba várók vannak...

Novemberi baba várók vannak köztetek?

Figyelt kérdés
Én november 14-re vagyok kiírva,de teljesen egyedül vagyok!Hogy érzitek magatok? Már van pocitok?Pihenés,hasfájás?

2012. ápr. 13. 03:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/121 anonim ***** válasza:
Én november 4.vagyok kiírva.rosszulléteim még megvannak, fél kilót híztam.nagyon fáradékony vagyok,a szagok megőrjítenek és általában véve nem érzem jól magam. Egy kis hasam már van de szerintem az főként háj..:)
2012. ápr. 13. 06:04
 2/121 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 2 héttel fiatalabb a terhességem, mint a tiéd. Én nov. 29-re várom a babát.

A hasam nem fáj, néha-néha érzek pici szurkálást, de csak nagyon enyhén. A 6. héttől kezdve iszonyatos hányingerem van egész nap. Semmit nem tudok jóízűen megenni, undorodom mindentől. A melleim már lassan leszakadnak, annyira fájnak, feszülnek. Ja, és puffadok. :(

Te hogy érzed magad, kérdező? Első baba lesz? Nálunk igen.

2012. ápr. 13. 06:11
 3/121 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok. Egyébként mindkettőtöknek gratulálok, és boldog babavárást kívánok! :)
2012. ápr. 13. 06:14
 4/121 anonim ***** válasza:

Sziasztok. November vegere vagyok kiirva, ugyhogy meg nagyon korai a terhessegem. Kicsit puffadok, meg a hasam szokott fajni (foleg ha elfaradok), erre kaptam magneziumot. Jo lenne tobbet pihenni, de sajna nem tehetem.

Masodik terhessegem, mar van egy harom eves lanyom.

2012. ápr. 13. 06:43
 5/121 anonim ***** válasza:

én november 5-ére vagyok kiírva második baba,10 hetes 3 napos kismama vagyok

a szokásos terhességi tünetekkel küzdök,

enni nem bírok,..

ezt hogy érted hogy egyedül vagy? nincs család? apuka?

2012. ápr. 13. 07:14
 6/121 anonim ***** válasza:
Nov. 11-re vagyok kiírva. Második terhességem, már van egy 3 éves nagylányom. Semmi tünetem nincs az álmatlanságon és a mellfájáson kívül. Első gyereknél sem volt semmi. Van egy kis pocakom, pihenni lehetetlen.
2012. ápr. 13. 07:50
 7/121 anonim ***** válasza:
November 7-re vagyok kiírva, harmadik baba.Nagyon émelygek, már vagy 4 hete, ésingadozik a lelkiállapotom.Nehezen dolgozom, bár júliusig ki kell bírjam.Ti dolgoztok?
2012. ápr. 13. 10:42
 8/121 anonim ***** válasza:
Szia! November 16-ra vagyok kiírva. :) Rettentően vagyok sokszor, hányinger, szagoktól-illatoktól rosszul vagyok, és nagyon puffadok. Második terhességem, van egy 22 hónapos tündérkém. :) Vele nem viselt meg ennyire. Akkor még dolgoztam is a 22. hétig, most elképzelhetetlen lenne, hogy dolgozzak. Sokszor alig bírok felkelni is. Talán hamarosan enyhülnek a tünetek. Boldog babavárást! :)
2012. ápr. 13. 11:27
 9/121 Tündi0427 válasza:
Én is november 14-re vagyok kiírva! Most úgy néz ki, elmúlt a hányásom, két hete nem hánytam! Viszont a nap 24 órájából 24 - et alszok, nagyon fáradt vagyok. Második babám várom, hát nekem látszik, olyan, mint mikor a kislányommal voltam állapotos, kb 4 hósan. :) :/ Bár engem nem zavar, csak egészség legyen! Pihenni, pihenni, csak erre vágyom, és néha sikerül is! :)
2012. ápr. 13. 12:10
 10/121 anonim ***** válasza:
December 4 ér? :)
2012. ápr. 13. 14:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!