Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Novemberi baba várók vannak...

Novemberi baba várók vannak köztetek?

Figyelt kérdés
Én november 14-re vagyok kiírva,de teljesen egyedül vagyok!Hogy érzitek magatok? Már van pocitok?Pihenés,hasfájás?

2012. ápr. 13. 03:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/121 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm,hogy ennyien írtatok!

Én november 14.-re vagyok kiírva.Nekem is leszakadnak a melleim a 4. héttől,és nem tudok hason aludni.Egész nappal holtkóros vagyok,alig tudok felébredni.

Van egy 8 éves gyermekem,vele 6 hónapig se tünetem,se pocakom nem volt.Most már úgy nézek ki,mint aki bekapott egy sárgadinnyét.

Egyedül vagyok,úgy értettem,hogy nincs senkim a közelben távol élünk mindenkitől,és kismamákat nem ismerek itt!

Van kedvetek itt megosztani a dolgaitokat ,érzéseiteket velem,vagy mailben?

Mindenkinek boldog babavárást!

2012. ápr. 13. 15:32
 12/121 anonim ***** válasza:
Ez jó ötlet . Én mindenképpen folytatnám a csevegést! :) (nov.16-os)
2012. ápr. 13. 21:56
 13/121 Tündi0427 válasza:
Ez tényleg jó ötlet, én is szívesen megosztom a gondolataim, tapasztalatom, stb. :)
2012. ápr. 14. 09:28
 14/121 anonim ***** válasza:

November 21-re vagyok kiírva. Én is egyedül várom a babámat, az én családom kilométerekre van.Nekem semmi komoly panaszom nincs. Hála nem hányok csak néha kap el esténként a rosszullét. Nem kívánom az ételt, le is csúszott már 1,5 kg. A melleim néha fájnak, de az is elenyésző! Picit már fel vagyok puffadva, de igazán csak én veszem észre.

Én is jó ötletnek tartom, ha a kismamák összetartanak! :)

Jó babavárást mindenkinek!!!! :D

2012. ápr. 14. 16:24
 15/121 A kérdező kommentje:

Otthon milyen vizsgálatok vannak? Én 6-és fél hetesen voltam az első vizsgálaton,csak hüvelyi ultrahangom volt.Most rá 4 hétre hétfőn megyek a következő vizsgálatra,most lesz az első vérvételem.Otthon miket néznek,és mikor, így az elején?

Van 2 cicám,mikor néznek otthon toxoplazmát,és hogyan? Híztatok már? Nekem akkora a hasam,mint az első babánál 6 hónaposan.Akkor még sportoltam,most viszont rá 8 évre már nem! :-(

2012. ápr. 14. 16:27
 16/121 anonim ***** válasza:

21.-ei vagyok.

Én 5+3 hetes voltam, mikor hasi uh-val megállapították a terhességet, megcsinálták a rákszűrűst is. Ekkor még csak a petezsák látszódott és a szívvonal. 7+3 hetesen voltam ismét hasi uh-n, amikor már konkrétan látszott is valami! :) Ezen a napon megcsinálták nekem a labort, mert már voltak beutalóim hozzá. Néztek vizeletet, toxoplazmát, általános vérképet, vércsoport vizsgálatot, Wassermann vizsgálat ( nemi betegség), Fertőző májgyulladás ( Hepatitis ). Ezen kívül, a 12. hétig mondták, hogy látogassam meg a fogorvosomat és ha a házi orvosom nem tudja megcsinálni műszer hiány nélkül, akkor el kell mennem a belgyógyászatra .

12 hetes koromig nem kell menni, ha minden rendben lesz. Akkor nézik a tarkóredőt. 16 hetesen AFP. Az infókkal eddig jutottam. :)

2012. ápr. 14. 22:09
 17/121 A kérdező kommentje:
Húúúú! Hát nagyon remélem,hogy nekem is megcsinálnak itt mindent! Kicsit aggódok! Itt nagyon lazán veszik eddig a dolgot!
2012. ápr. 15. 03:56
 18/121 anonim ***** válasza:
Sziasztok! A Nov.16-os vagyok :) . Ma megyek UH-ra. Nagyon izgulok! Az én dokim nagyon óvatos, 2 hete még nem küldött sehova, azt mondta, ha most is minden rendben lesz, akkor már megkereshetem a védőnőt és mehetek a vizsgálatokra. Remélem, minden rendben lesz! A rosszullét továbbra is megvan, sőt, még rosszabb mint korábban. Talán most már nem sokáig tart ez a hányingeres és minden szagtól-illattól undort kapó időszak! :) Szép napot Nektek!
2012. ápr. 16. 07:59
 19/121 nini24 ***** válasza:

Sziasztok!

Nov 19-re vagyok kiírva, 2. baba lesz. Van már egy 19 hónapos tündérhercegnőm. :) Én most már jól vagyok, néha falási rohamok törnek rám, néha majdnem hányok a kajától, de ez kezelhető :) A lányommal ugyanez volt :) Az elején nagyon durva volt a hányingerem, le is ment 2 kiló, ami nem árt, mert van felesleg rendesen :( Pocim már van, de főleg az még háj! :) Estére úgy nézek ki,mint a lányommal 4 hónaposan :(

Jó babavárást mindenkinek! :)

2012. ápr. 16. 15:45
 20/121 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Én ma voltam dokinál,de félreértettem az idő pontot,úgyhogy haza küldtek,majd 24.-én kell mennem.:-(

Már nagyon vártam,és most még jobban izgulok.Van 2 kismacskám és félek a toxoplazmától..:-(

Meg egyébként is már örülnék,ha lenne egy laborom.12 hetes leszek addigra.Nem késő?

Nekem nincsenek falási rohamaim,sőt alig tudok enni,édeset semmit nem kívánok.Még a teát sem tudom meginni cukorral,de az én hasam is akkora,mint egy lufi.Most 33 éves vagyok,szerintem a hasfalam nem a régi,és ezért látszik ennyire.

Lehet még valami hasizom gyakorlatot csinálni ilyenkor?SOS-ben?

2012. ápr. 16. 20:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!