Novemberi baba várók vannak köztetek?
Sziasztok! Köszönöm,hogy ennyien írtatok!
Én november 14.-re vagyok kiírva.Nekem is leszakadnak a melleim a 4. héttől,és nem tudok hason aludni.Egész nappal holtkóros vagyok,alig tudok felébredni.
Van egy 8 éves gyermekem,vele 6 hónapig se tünetem,se pocakom nem volt.Most már úgy nézek ki,mint aki bekapott egy sárgadinnyét.
Egyedül vagyok,úgy értettem,hogy nincs senkim a közelben távol élünk mindenkitől,és kismamákat nem ismerek itt!
Van kedvetek itt megosztani a dolgaitokat ,érzéseiteket velem,vagy mailben?
Mindenkinek boldog babavárást!
November 21-re vagyok kiírva. Én is egyedül várom a babámat, az én családom kilométerekre van.Nekem semmi komoly panaszom nincs. Hála nem hányok csak néha kap el esténként a rosszullét. Nem kívánom az ételt, le is csúszott már 1,5 kg. A melleim néha fájnak, de az is elenyésző! Picit már fel vagyok puffadva, de igazán csak én veszem észre.
Én is jó ötletnek tartom, ha a kismamák összetartanak! :)
Jó babavárást mindenkinek!!!! :D
Otthon milyen vizsgálatok vannak? Én 6-és fél hetesen voltam az első vizsgálaton,csak hüvelyi ultrahangom volt.Most rá 4 hétre hétfőn megyek a következő vizsgálatra,most lesz az első vérvételem.Otthon miket néznek,és mikor, így az elején?
Van 2 cicám,mikor néznek otthon toxoplazmát,és hogyan? Híztatok már? Nekem akkora a hasam,mint az első babánál 6 hónaposan.Akkor még sportoltam,most viszont rá 8 évre már nem! :-(
21.-ei vagyok.
Én 5+3 hetes voltam, mikor hasi uh-val megállapították a terhességet, megcsinálták a rákszűrűst is. Ekkor még csak a petezsák látszódott és a szívvonal. 7+3 hetesen voltam ismét hasi uh-n, amikor már konkrétan látszott is valami! :) Ezen a napon megcsinálták nekem a labort, mert már voltak beutalóim hozzá. Néztek vizeletet, toxoplazmát, általános vérképet, vércsoport vizsgálatot, Wassermann vizsgálat ( nemi betegség), Fertőző májgyulladás ( Hepatitis ). Ezen kívül, a 12. hétig mondták, hogy látogassam meg a fogorvosomat és ha a házi orvosom nem tudja megcsinálni műszer hiány nélkül, akkor el kell mennem a belgyógyászatra .
12 hetes koromig nem kell menni, ha minden rendben lesz. Akkor nézik a tarkóredőt. 16 hetesen AFP. Az infókkal eddig jutottam. :)
Sziasztok!
Nov 19-re vagyok kiírva, 2. baba lesz. Van már egy 19 hónapos tündérhercegnőm. :) Én most már jól vagyok, néha falási rohamok törnek rám, néha majdnem hányok a kajától, de ez kezelhető :) A lányommal ugyanez volt :) Az elején nagyon durva volt a hányingerem, le is ment 2 kiló, ami nem árt, mert van felesleg rendesen :( Pocim már van, de főleg az még háj! :) Estére úgy nézek ki,mint a lányommal 4 hónaposan :(
Jó babavárást mindenkinek! :)
Sziasztok!
Én ma voltam dokinál,de félreértettem az idő pontot,úgyhogy haza küldtek,majd 24.-én kell mennem.:-(
Már nagyon vártam,és most még jobban izgulok.Van 2 kismacskám és félek a toxoplazmától..:-(
Meg egyébként is már örülnék,ha lenne egy laborom.12 hetes leszek addigra.Nem késő?
Nekem nincsenek falási rohamaim,sőt alig tudok enni,édeset semmit nem kívánok.Még a teát sem tudom meginni cukorral,de az én hasam is akkora,mint egy lufi.Most 33 éves vagyok,szerintem a hasfalam nem a régi,és ezért látszik ennyire.
Lehet még valami hasizom gyakorlatot csinálni ilyenkor?SOS-ben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!