Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Novemberi baba várók vannak...

Novemberi baba várók vannak köztetek?

Figyelt kérdés
Én november 14-re vagyok kiírva,de teljesen egyedül vagyok!Hogy érzitek magatok? Már van pocitok?Pihenés,hasfájás?

2012. ápr. 13. 03:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/121 anonim ***** válasza:
Én az első válaszoló vagyok.én is külföldön élek itt is fogok szülni.én eddig egyszer voltam dokinál,8 hetesen.azóta volt már vérvételem de ha jól tudom csak a nemibetegségeket nézték, legalábbis arról adtak papirt.vizeletet ezen a héten néznek, mondjuk ez az én lustaságom is mert előbb is vihettem volna már. 28.lesz a következő uh, eza 12 hetes.én azt hallottam hogy akinek volt már macskája az valószínű már átesett a toxoplazmózison, tehát védett.mindenesetre, moss kezet kezet gyakran és jó lenne ha nem te tisztítanád a macskaalmot
2012. ápr. 17. 15:52
 22/121 anonim ***** válasza:
16-ai :). Sajnos az hogy van macsek, még nem törvényszerű, hogy átestél a toxoplazmán. Amikor terhes voltam kislányommal, akkor már 7 éve volt macskám, és éppen terhesség előtt estem csak át 2 hónappal, szóval mákom volt. Az almot semmiképpen ne te takarítsd!!! Minden rendben volt nekem a dokinál, már 3cm-es a kis manóm! :)
2012. ápr. 18. 15:39
 23/121 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én is novemberre várom az első babámat, 13.-ra :)

Pocim még nincs, vagy csak nem látszik, mert elég telt vagyok:)

Eddig 3-4 nap volt hányós, kb. ugyanennyi mikor hányingerem volt (olyan ágyból kikelni nemtudós), és nagyon gyakran járok pisilni:( Ennyi tünet van(:

05.07.-én megyek a 12. heti UH-ra (+ komb. teszt), és nagyon várom az eredményt, illetve azt, hogy újra láthassam! :))

20/N, 10+1 hkm

2012. ápr. 18. 15:57
 24/121 A kérdező kommentje:

16.-ai!

Örülök,hogy jól vagytok!

Gratula utolsó!

El lehet kezdeni még futni? Ha most ekkora a hasam...nem tudom mekkora leszek,pedig én nem eszek édességet,se sok kaját.Szerencsére semmit nem kívánok!

2012. ápr. 18. 21:56
 25/121 anonim ***** válasza:
21.-ei vagyok! Ha eddig nem sprotoltál, akkor ne most kezd el, vagy csak nagyon óvatosba!!! Én azt olvastam, hogy inkább ártasz vele, mint használsz. Lehet sportolni, lájtosan, ami nem megeröltető. Hasi edzést kifejezetten nem ajánlanak. Legalábbis "én" ezt olvastam! Nekem az elliptikus trénerezés vált be, az is ameddig jól esik! :)
2012. ápr. 18. 22:11
 26/121 anonim ***** válasza:
16-ai. :) vagyok. Szerintem se kezdj el most sportot, ha eddig nem sportoltál, főleg nem futni. Én lassan másfél éve kőkeményen edzettem, de amióta megtudtam, hogy babát várok, teljesen leálltam. Szerintem az első 3 hónapban nagyon kell vigyázni. Aztán majd szép lassan újra kezdem, de nem olyan intenzíven, mint eddig, csak lazán. :) Nézz szét, nincs-e valahol a közelben kismamatorna, azzal biztosan nem ártasz!
2012. ápr. 19. 09:48
 27/121 A kérdező kommentje:

Oké!

Köszi csajok!Nincs itt semmmmmilyen torna.Itthon meg olyan nehezen veszem rá magam,de akkor valamit próbálok!

2012. ápr. 19. 15:10
 28/121 anonim ***** válasza:
szerintem se kezdj el most futni, hacsak eddig nem csinaltad rendszeresen. otthoni torna, rengeteg seta a friss levegon. en is mar 32 eves vagyok , igaz nekem az elso babam es mar kicsit latszik a pocakom. mondjuk eleg vekony vagyok lehet azert.
2012. ápr. 19. 15:43
 29/121 anonim ***** válasza:

21.-ei vagyok. :) Én le szeretném tölteni Rubint Réka tornáját a netről. Már szedtem le egyet, az nem ő...nem kemény, és csak labda kell hozzá. Egyedül tényleg nem olyan, de muszáj lesz rávennem magam, mert itt sincs semmi, ahol én élek 30 km-en belül.

Egyébként ti, hogy álltok a súlynövekedéssel?

2012. ápr. 20. 09:01
 30/121 anonim ***** válasza:
16.-ai :-) Sajnos én +2kg-nál tartok, de ez attól is lehet, hogy 2 hónapja nem edzek, előtte viszont heti 2-3x, kőkeményen. 2. babám, bízom benne, hogy most kevesebb jön fel. (Elsőnél 17kg-t híztam, maradt is pár kg)
2012. ápr. 20. 13:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!