Novemberi baba várók vannak köztetek?
21.-ei. :)
Tőlem már levették a laborokat és hála minden eredményem negatív, az általános laborom pedig nagyon jó lett, nincs 1 csillagom sem! :)
Én május 11-ig nem megyek, akkor lesz a 12 hetes UH-m és a genetikai vizsgálat( tarkó redő )!
16-ai! Niki! :) Mit csinálnak a genetikain? Csak vért vesznek? A belgyógyászati vizsgálatnak meg kell lennie a 12. hétig, vagy később is jó?
Ma egész jól voltam, de nagyon ingerlékeny vagyok...napról-napra. 3. napja pedig fokhagymás, sajtos-tejfölös lángost kívánok! Kész őrület! :)
Sziasztok!
Szintén Niki!! :-)
Örülök,hogy mindenki jól van,,jaj,milyen jó Nektek,hogy meg vannak a laborok! Már én is szeretnék megnyugodni!
Sajnálom!
Picit masszírozd meg,mást nem tehetsz!
Szia Uccsó!
Naná!
Ez nem egy zárt körű forum,én meg örülök minél több 'sorstársnak" barátnak! Másom nincs!
Hogy vagytok? Niki? Fejed? Átvészelted az éjszakát?
Sziasztok!
Hasonlóképp! Úgy meg vagyok fázva,kiköpöm a tüdőm,egész éjjel ugatok,semmit nem alszok,nappal fejfájás,hányinger,szupi minden!!
Egy pozitívum,már vannak melleim,nem két leszakadni készülő atombomba! Még hasra is tudok feküdni! :-)
Vigyázzatok magatokra! Híztok?Pocak fotók vannak már?Küldenétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!