Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Novemberi baba várók vannak...

Novemberi baba várók vannak köztetek?

Figyelt kérdés
Én november 14-re vagyok kiírva,de teljesen egyedül vagyok!Hogy érzitek magatok? Már van pocitok?Pihenés,hasfájás?

2012. ápr. 13. 03:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/121 anonim ***** válasza:
16-ai :), akkor a továbbiakban Niki! Kérdező: téged hogy hívnak? vagy titkos? Én hétfőn voltam első nagy vérvétele, egy csomó mindent megnéznek ilyenkor, legalább 6-7 cső vért levettek, eredmény 1 hét múlva. Következő vizsgálat /hüvelyi UH! :) / nekem május 8. :( sokára lesz még, már nagyon várom!Szerencsére az én dokim is nagyon aranyos, minden alkalommal kapok tőle 1-2 képet. Ez olyan jóóó! Hogy vagytok csajok???
2012. ápr. 25. 16:14
 42/121 anonim ***** válasza:

21.-ei. :)

Tőlem már levették a laborokat és hála minden eredményem negatív, az általános laborom pedig nagyon jó lett, nincs 1 csillagom sem! :)

Én május 11-ig nem megyek, akkor lesz a 12 hetes UH-m és a genetikai vizsgálat( tarkó redő )!

16-ai! Niki! :) Mit csinálnak a genetikain? Csak vért vesznek? A belgyógyászati vizsgálatnak meg kell lennie a 12. hétig, vagy később is jó?

Ma egész jól voltam, de nagyon ingerlékeny vagyok...napról-napra. 3. napja pedig fokhagymás, sajtos-tejfölös lángost kívánok! Kész őrület! :)

2012. ápr. 25. 18:12
 43/121 anonim ***** válasza:
Huh, én is nagyon feszült vagyok! Akkor ez nem az én hülyeségem :) Ha emlékeim nem csalnak, a genetikai is csak vérvétel, belgyógyászat ráér később, én konkrétan nem is voltam az előző terhességnél, csak a háziorvosnál, ő csinálta meg az ekg-t is.
2012. ápr. 25. 18:20
 44/121 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Szintén Niki!! :-)

Örülök,hogy mindenki jól van,,jaj,milyen jó Nektek,hogy meg vannak a laborok! Már én is szeretnék megnyugodni!

2012. ápr. 25. 18:34
 45/121 anonim ***** válasza:
Niki 1. :) ANNNNYIRA fáj a fejem 1-2 órája!!! Lehet hogy ettől a hülye melegfronttól? Huh, kész vagyok... :(
2012. ápr. 25. 20:04
 46/121 A kérdező kommentje:

Sajnálom!

Picit masszírozd meg,mást nem tehetsz!

2012. ápr. 26. 03:44
 47/121 A kérdező kommentje:

Szia Uccsó!

Naná!

Ez nem egy zárt körű forum,én meg örülök minél több 'sorstársnak" barátnak! Másom nincs!

Hogy vagytok? Niki? Fejed? Átvészelted az éjszakát?

2012. ápr. 26. 16:59
 48/121 anonim ***** válasza:
Sziasztok, Niki :) igen, már jobb, még tegnap is fájt, tuti a meleg miatt. Nem tudom ti hogy vagytok, de nekem ez a nagyon erős hányinger délután kezdődik mindig, és este már nagyon borzasztóan vagyok. Semmi mást nem tudok magamba erőltetni, csak sima zsemlét vagy kenyeret. :( ez szörnyű! Bárcsak vége lenne már ennek a fejezetnek! :)
2012. ápr. 27. 17:10
 49/121 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hasonlóképp! Úgy meg vagyok fázva,kiköpöm a tüdőm,egész éjjel ugatok,semmit nem alszok,nappal fejfájás,hányinger,szupi minden!!

Egy pozitívum,már vannak melleim,nem két leszakadni készülő atombomba! Még hasra is tudok feküdni! :-)

Vigyázzatok magatokra! Híztok?Pocak fotók vannak már?Küldenétek?

2012. ápr. 28. 01:00
 50/121 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én csak most találtam rá erre a kérdésre,de én is november közepére várom a babámat.Első baba és engem szerencsére elkerült az émelygés,hányás,viszont egyfolytában álmos vagyok,képes lennék egész nap szundizni :) és a melleim is jócskán megduzzadtak,fájnak.Nekem még nem nagyon van pocim,inkább csak egy pici háj,meg a puffadás!:)
2012. ápr. 29. 20:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!