Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Novemberi baba várók vannak...

Novemberi baba várók vannak köztetek?

Figyelt kérdés
Én november 14-re vagyok kiírva,de teljesen egyedül vagyok!Hogy érzitek magatok? Már van pocitok?Pihenés,hasfájás?

2012. ápr. 13. 03:15
 71/121 anonim ***** válasza:

itt Finnorszagban sincs semmi vizsgalat szinte. egy vervetel volt a 9. heten es ennyi tobb nem lesz mar. orvost csak akkor lattam mikor megalapitotta a terhesseget,es majd a 37. heten nez meg megint.sot ahogy hallottam a szulest sem orvosok vezetik le hanem szulesznok, es az ultrahangot is szuleszno csinalja nem orvos. mondjuk a vedonohoz havonta kell jarni es nagyon segitokesz es aranyos. ultrahang volt a 8. majd a 12. heten a legkozelebbi majd csak a 21. heten lesz.

szerencsere nemvagyok aggodos tipus, de furcsallom hogy itt ennyire lazan veszik a dolgokat.

2012. máj. 23. 11:55
 72/121 A kérdező kommentje:

Fúú! Az nagyon dúrva! És ott mennyi a beteg ember? Engem ez itt azért aggaszt annyira,mert akárhova megyek 1000-rével látok beteg embereket,szervi-agyi bajokkal! Még életemben nem láttam ennyi fogyatékost,mint amennyi itt van! Magyarország..le a kalappal,ahogy az első terhességemre visszaemlékszem,milyen alaposak voltak.

Csak 2 ultrahang van?

2012. máj. 23. 19:47
 73/121 anonim ***** válasza:

nincs sok beteg ember. marmint nem lattam tobb beteget mint otthon. amugy ha jol tudom ketfele megkozelitese van a terhesgondozasnak, az egyik az inkabb orvosi kozpontu a masik pedig az emberkozpontu. na itt finnorszagban az emberkozpontu gondozas van. viszont minden vizsgalat ingyenes es a szules is. amugy 4 ultrahang van, 12 heten pedig 2D-s es 4D-s is volt.kaptam egy csomo kepet.:) itt a szulesznok nagyon komoly kepzest kapnak, 4 vagy 5 eves, es profik a terhesgondozasban.ha szules kozben komplikacio lenne akkor meg termeszetesen van a kozelben orvos, csak nem az orvos vezeti le. a vedonohoz havonta jarok, ott meghallgatjuk a baba szivvereset mindig, megnezi a vizeletem,vernyomasom,hemoglobinom na meg beszelgetunk hogy hogy vagyok van e valami gondom. nyilvan ha valakinek valami gondja van akkor elmegy orvoshoz. de azert jobb esetben a terhesseg nem betegseg nincsenek komplikaciok.

meg vagyok elegedve eddig csak furcsa a magyar rendszerhez viszonyitva.

2012. máj. 24. 12:47
 74/121 A kérdező kommentje:

Szia utolsó! Értem!

Akkor így már teljesen másképp hangzik!

Itt viszont nincs terhes gondozás,nem járunk védőnőhöz.Nincs saját orvos,aki van a klinikán,az vizsgál...

Mióta élsz ott? Első baba?

Hogy vagytok többiek?

2012. máj. 24. 15:32
 75/121 anonim ***** válasza:
Fel eve elek itt,es elso baba :) meg nem is fogtam fel hogy anya leszek :)
2012. máj. 24. 19:41
 76/121 A kérdező kommentje:
Mennyi idős terhes vagy? Milyen ott az élet? Hideg van? Hány éves vagy? Jó ott élni?
2012. máj. 27. 16:39
 77/121 anonim ***** válasza:
17 hetes vagyok, november 4-re vagyok kiirva. sajna a tel hosszu es hideg. meg aprilis elejen is nagy ho volt es minuszok.most majus kozepetol van tavasz, meg csak most zoldultek ki a fak is. en annyira nem szeretek itt elni, remelem jovore vagy utana el is koltozunk mas orszagba. csak hat a ferjem finn, o persze szeret itt elni. az a szerencsem hogy mivel intenziv nyelvsuliba jarok ezert vannak mar barataim. a nyar az viszont jo szokott lenni mert nincs az a nagy meleg, csak 23-25 korul van. bar tavaly volt ket het amikor 30 fokos kanukula volt, meg iden nyarra is ezt mondjak de majd kiderul.
2012. máj. 28. 13:12
 78/121 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Képzeljétek! A gyereken millió pici kiütés van! Nem tudom mi lehet,de nagyon parázok.Tudjátok,hogy milyen kiütés árt a babának,és meddig? Bárányhimlős volt idáig csak,és semmi más.Finnország! Szia! Mind egyidősek vagyunk! 13 21-14.-eiek vagyunk kicsit előbb,kicsit későbbiek! Gratulálok Neked! milyen suliba jársz?

2012. máj. 28. 17:21
 79/121 anonim ***** válasza:

Andi vagyok!

A héten derült ki az egyik gyerekről az osztályomban, hogy skarlátos és ő a második a testvérei közül...szóval már vírus gazda volt egy ideje!!! Én is beparáztam és azt mondta a dokim, hogy ha már betöltöttem a 12 hetet, akkor elvileg nem lesz baja a babámnak! De ez csak a skarlátra igaz szerintem. A bárányhimlő az tudom, hogy veszélye! Vidd el a picurt dokihoz, hogy te is meg tudj nyugodni!

Hogy vagytok egyébként? Látszik már rajtatok a baba?

Rajtam még csak esténként, mikor jobban telítődve vagyok...Természetes ez?

2012. máj. 29. 06:59
 80/121 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sajnos ünnep van,nincs sehol doki.Abban reménykedek,nálunk 34 fok van,és az utcai slaggal játszottak egész nap,és hajszál pont a ruha formájában van a millió kiütés.Talán csak bepárlott a gyerek,és meleg kiütés,mert semmi más vírusos tünete nincs!

Izguljatok értünk!

Nekem sincs úgy igazán hasam.Az elején,amikor terhes lettem,sokkal nagyobb volt,talán a puffadástól.Moost nekem is csak esti terhességem van! :-)

Én tök jól elvagyok a kajákkal,nem kívánok különösen semmit,csak hideget,de nem zabálok,nagyon megállom!

Most csináltam tízóraira a családnak baconos tojást,tudjátok az illatokat,de még csak meg sem éheztem!

Tök örülök!

Remélem mindenki jól van!? NIKI??

2012. máj. 29. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!