Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Novemberi baba várók vannak...

Novemberi baba várók vannak köztetek?

Figyelt kérdés
Én november 14-re vagyok kiírva,de teljesen egyedül vagyok!Hogy érzitek magatok? Már van pocitok?Pihenés,hasfájás?

2012. ápr. 13. 03:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/121 anonim válasza:
En November 15.re vagyok kiirva, és kislány lesz.. :) Huha ti alig hiztatok.. én már 15kgnél tartook... :O Mondjuk én 50kg-al kezdtem :)) Kicsit félek..hamar eljon az a November :P
2012. aug. 31. 16:59
 112/121 A kérdező kommentje:

Jaj! Végre valaki ir! Már azt hittem mindenki világgá ment! Senki sem reagál a kommentekre!

Nem számit a 15 kg.Én a nagyobbikkal 6 hónaposan 4kg-nál tartottam,majd a végére 21 lett! Most is ugyanezen az úton haladok!

Mindenki jól van? Van nevetek? Puszi mindenkinek!

2012. szept. 1. 02:57
 113/121 anonim ***** válasza:
szia.Finnorszagi vagyok :) velem minden oke, 30+6 hetes vagyok +8 kilonal tartok eddig, kivancsi leszek mennyi lesz a vege. mar nehezebb minden, foleg az alvas. orankent felebredek mikor fordulok es rettenetesen faj mindig a csipom azon az oldalon amin epp fekszem :S a kovetkezo ultrahang nalunk 35 hetesen lesz es akkor lesz orvosi vizsgalat is. ha minden igaz ezen a hetvegen vesszuk meg a kisagyat es a fiokos szekrenyt a baba szobajaba, de valoszinuleg a babaagy a mi szobankban lesz az elejen(max 6 honapig, de lehet elobb atkoltoztetjuk)babakocsi mar megvan, az autosules meg nincs.Tegnap vettem szoptatosmelltartot is mert mar a regi melltartoim kenyelmetlenek voltak, asszem meg be kell szereznem parat csak nem tudom mennyit fog noni a mellem, mert eddig nem sokat nott. a korhazrol nem sokat tudok, a vedonot kerdeztem azt mondta hogy ketagyas szobak vannak es a furdo kozos a masik szobaval, tehat 4 no hasznalja. Mivel elso baba fogalmam sincs hogy Magyarorszagon hogy van ez. apuka bent lehet egesz nap kiveve ejszaka,es persze a szulesnel is. itt is lesz valami szulesfelkeszito tanfolyam de hogy mikor arrol fogalmam sincs,majd 3 het mulva megyek a vedonohoz akkor megkerdem. a nev meg nalunk sem tisztazott igazabol van egy verzionk aztan ha nem talalunk jobbat akkor szeritnem marad ez.parom eleg nehez eset,minden nevet megvetozott amit mondtam..szoval ket nevunk van egy az en javaslatom egy pedig az ove es valoszinu ez a ket nev lesz. mondjuk itt nem szoktak rogton nevet adni a babaknak, csak keresztelokor.tehat nem kell a korhazban eldontenunk ha nem akarjuk. a malnalevel tearol nem tudok semmit,mire jo az?
2012. szept. 1. 13:08
 114/121 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Andi vagyok!

Én a 28+5. hétnél tartok. Eddig 5 kg van rajtam. Sajnos az én életemet megkeseríti, hogy gáttáji visszerem jött elő, amiről eddig életemben soha nem hallottam!!! Mivel genetikailag hajlamos vagyok a visszérre, így a dokim azt mondta várható volt. Egyébként sem rémült meg, mikor mutattam neki, hogy van valamim, ami nem odavaló, azt mondta ennél súlyosabb és csúnyábbak is szoktak lenni! Sőt! Egyre többel találkozik! Megnyugtatott, hogy ez ennél már csak rosszabb lesz! Roppantmód örültem neki! A szülés után visszahúzódik, de elég kellemetlen napokat szerez az elkövetkezendő hetekre.

Egyébként mi már megvettük a bababútort, a héten jön a kocsi. Már csak a nagytakarítás van hátra, de csak csínjával! :)

Esténként sokat fent vagyok, nehezebb a levegővétel, mert ugye nyomja a babyke a rekeszizmamimat és a tüdőmet és az allergia is megkeseríti az estéket, csak hogy ne legyen olyan egyszerű!

Utolsó! Málnalevél tea:

" A málnalevél tea közismerten jó méregtelenítő tea, többek között ezért is ajánlják a terhesség utolsó heteiben fogyasztani. Vannak azonban helyzetek, amikor nem szabad inni és az sem mindegy, hogyan készíted el.

A málnalevél tea fellazítja a kismedence izomzatát, ezzel meggyorsíthatja a vajúdást. Méregtelenítő, salaktalanító hatása révén pedig az utolsó hetekben kitisztítja a bélrendszert, ez szintén megkönnyíti a vajúdás elindulását. Mivel a bélrendszerre hat, a belek simaizomzatát mozgatja meg, ennek révén a méhizomzat is mozgásba jön és ezzel segíti az első fájások kialakulását.

Sokan csodahatást tulajdonítanak neki, azt várják, hogy ennek a révén gyorsabb vagy könnyebb lesz a vajúdás, pedig mint a fentiekből is kiderül, inkább abban segít, hogy a bélrendszer kiürüljön és amikor elérkezett az idő, könnyebben beinduljanak és rendszeresebbé váljanak a fájások.

A málnalevél tea fogyasztását már a 34. héten el lehet kezdeni, de legkésőbb a 36. héten ajánlott.

Elkészítése:

2-2,5 deciliter forró vízhez kell adni egy teáskanál szárított málnalevelet, majd 10 percig lefedve állni hagyni és leszűrés után hűlve fogyasztani naponta 1 alkalommal.

Nem szabad alkalmazni terhességi cukorbetegség esetén, valamint szoptatás alatt, mert a tea fogyasztása után hirtelen lecsökkenti a vércukorszintet."

De ha gondolod megkérdezem a dokimat vagy a szülésznőmet, mi a véleménye róla.

Mindenkinek szép és pihenéssel telő napokat kívánok! A 30. hét után azt hallottam, hogy nagyon nem elhanyagolandó! :)))

2012. szept. 2. 15:26
 115/121 anonim válasza:

sziasztok! éppen ma töltöttük be a 31. hetet és csak most találtam rá a kérdésre :)

én november 15-re vagyok kiírva és nagyon úgy néz ki hogy kislány lesz, aminek persze nagyon örülök :) a vizsgálatokon minden rendben volt, a kis pocaklakó szépen növekszik, bár én csak 3 és fél kilót híztam összesen, a doki szerint ez sem baj mert még fiatal vagyok és erősebbek a hasi izmok stb :)

sajnos a frontokat nagyon megérzem, iszonyatosan tud fájni a fejem. a kis törpe nagyon sokat mozog, mindig kiharcolja apuci figyelmét :) valamelyik nap símogatta a hasam és ahogy abba hagyta törpe neki állt rugdosni egészen addig még apuci újra el nem kezdte simogatni :) eszméletlen mennyi örömet tud okozni már most! :) nagyon várjuk már az érkezését, reméljük gyorsan eltelik ez a 2 hónap!!! :)

2012. szept. 12. 11:39
 116/121 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Lányok! Hova tüntetek? Üdv utolsó!

Mi lesz a baba neve? 3 kg? Hogy csinálod? A baba 3kg lassan! :-)

Tornásztok még valamit? Nekem egyre nehezebb a hasam.5-6 kg között vagyok.Itt fáj,ott fáj,de én nagyon jól vagyok.Voltak összehúzódásaim.Kicsit korai,de talán csak sok volt a meló!

Szerdán megyek újra cukorszint mérésre,mert az uccsó kicsit magas lett.Mit tehetek annak érdekében,hogy lejebb menjen? Van tippetek? Nem tudtok valami jó filmet? Szépet,vagy izgalmasat..

Mennyit mozog a babátok? Az enyém meg sem áll,néha azt gondolom,az oldalamon jön ki.Még mindig farosak,vagy harántak vagyunk.Én már izgulok emiatt!

Irjatok valamit,mert érdekel,ki,hogy van! Puszi mindenkinek!

2012. szept. 16. 17:50
 117/121 anonim ***** válasza:
Cukormérés előtt ne egyél este, de ha lehet egész nap édeset vagy aminek magasabb lehet a cukortartalma. Talán ez beválik. Nekem jó volt!
2012. szept. 17. 19:54
 118/121 anonim ***** válasza:
Finnországi vagyok, már múltkor akartam írni ha beszélgetni akarsz gyere a hoxán a novemberi babavárók fóruma.oda azért naponta írtunk.meg a többiek is, ha még nem vagytok ott. :)
2012. szept. 17. 20:33
 119/121 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok!!

Örömmel értesitek mindenkit,hogy nov. 7.-én megszületett kisfiam Nathan! Egészséges,és gyönyörű! Mindenkinek köszönöm,aki itt irt nekem,és kitartott melettem!

Remélem Ti is jól vagytok!

2012. nov. 10. 20:00
 120/121 anonim ***** válasza:
Sziasztok, Barbi vagyok, 9.-én megszületetett Balázs! Könnyű szülést Nektek, legalább olyat mint az eenyám volt! :)(3 óra alatt meglett a kisfiam.)
2012. nov. 22. 15:24
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!