Novemberi kismamák! Befordult a baba? Leszállt a pocak? Nyákdugó? Előtej? Mekkora babát jósolnak?
Szia! 34 hetes vagyok és már én is kíváncsi lennék amiket kérdeztél... Mármint két hete voltam utoljára a dokinál, akkor még fejjel lefelé volt a drágám, de tegnapelőtt óta úgy elkezdett mocorogni, hogy már abban sem vagyok biztos, hogy nem fordul vissza :o( És még van két hét a következő dokilátogatásig... így a súlyát sem tudom még, 29 hetesen volt 1200 g, azóta nem tudom. Előtej nincs, nyákdugó még remélem meglesz egy pár hétig, és a pocak is még megvan.
Veletek mi újság? Kitartást és boldog babavárást még az elkövetkező hetekre!
Szia!Én ma töltöttem a 34. hetet.Nov. 29-re vagyok kiírva,de ma voltam uh-n,ami már nov. 14-re hozta a szülés időpontját a méretei alapján.(37 hetesnek felel meg)2706 gr,mondták,hogy nagy baba lesz.Nekem reggelenként van egy csepp előtejem,de nem minden nap,nyákdugó még nem távozott,kicsit korai lenne.Végig faros volt,1 hónapja fordult be,és még mindig így van.
2 hét múlva megyünk,a doki azt mondta,hogy akár szülhetünk is,kicsit megijesztett.:)
Könnyű szülést mindenkinek!
Sziasztok!
Nov. 29-re vagyok kiírva.
Baba legutóbb, 2 hete befordulva volt, azóta nem tudom mi lehet, mert fájdalmas és érdekes mozgásai voltak.
Pocak még fent.
Nyákdugó bent.
Előtej... eleve volt pár csepp tejem az előző szülés óta, és most nem nyomkodom, hogy van-e...
súlyt sosem mond a doki, de valószínű nagy baba lesz, mert az előző is nagy volt, 3750 és 59 cm.
Jóslóim nincsenek, aludni nem nagyon tudok, fáradt vagyok, de valahogy mégis a 30.héttől érzem magam energikusabbnak.
Hűha :) 8 novemberi kismama :) Van még valaki???
Mindenkinek kitartást az utolsó hetekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!