Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Novemberi kismamák! Befordult...

Novemberi kismamák! Befordult a baba? Leszállt a pocak? Nyákdugó? Előtej? Mekkora babát jósolnak?

Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 14:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mi is novemberiek vagyunk:)November 15 a határidő...a babus befordult, fejecskéje beilleszkedett, pocakom lejebbment, nyákdugó nincs, előtej már a 20. héttől szivárgott...dokim súlyt nem mondott.
2009. okt. 19. 18:29
 12/19 anonim ***** válasza:
November 16-ra vagyok kiírva.Előtejem már van,tegnap óta erősebb jóslófájásaim vannak.Holnap megyünk dokihoz,amúgy már egy hónapja azt mondta,hogy két kiló körüli a súlya.A lányom 3400g,a fiam 4000g.mal született annak idején.remélem a harmadik nem szárnyalja túl a másodikat.Nyákdugóm még a helyén,és remélem nem fordult vissza farosra a kisbébi.
2009. okt. 19. 18:33
 13/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én november 26-ra vagyok kiírva. Már 30 hetesen befordult a baba, 33 hetesen a becsült súly 1900g. Most a 35. hétben vannak komolyabb haskeménykedéseim és fura fájások ott lent... Nyákdugom még meg van :-),előtejem talán ha pár csep volt eddig! A pocakom elég lent van és volt is mindig, talán ezért úsztam meg a gyomorproblémákat a savval! Nem tudom mekkora lesz a babám, mert a kislányok állítólag mindig kissebbek...

2009. okt. 19. 20:54
 14/19 anonim válasza:

November 15.-re vagyok kiírva, sokat szédülök, a nyákdugóm ma távozott.

Előtejem nincs még, és mivel még faros a babám, nem szállt le a hasam. Nekem a dokim még csak nem is jósolt eddig.

2009. okt. 23. 18:50
 15/19 A kérdező kommentje:

Nekem tegnapelőtt ment el a nyákdugó (ha az volt). Sokat görcsölgetek és keményedek.

Nem sok van már hátra! Mindenkinek kitartást az utolsó napokra-hetekre!

2009. okt. 24. 09:06
 16/19 anonim válasza:
Neked is kitartás! Mikorra vagy kiírva?
2009. okt. 24. 20:14
 17/19 A kérdező kommentje:
November 19-re:)
2009. okt. 25. 13:45
 18/19 anonim válasza:
Akkor már neked sincs sok hátra. Én a 15.-i vagyok, de már tűkön ülök, nem alszom semmit. Nekem is mintha a nyákdugóm ment volna el pár napja, de én sem vagyok biztos benne. Csak azt tudom, hogy ilyet még nem láttam a 9 hónap alatt.
2009. okt. 25. 18:15
 19/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok :)

Lehet-e már valakinek gratulálni?

2009. nov. 11. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!