Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Novemberi baba várók vannak...

Novemberi baba várók vannak köztetek?

Figyelt kérdés
Én november 14-re vagyok kiírva,de teljesen egyedül vagyok!Hogy érzitek magatok? Már van pocitok?Pihenés,hasfájás?

2012. ápr. 13. 03:15
 81/121 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Jól vagyunk, nekem már rendesen látszik a baba, kB félidősnek néznek folyamatosan. :-) Mondjuk kislányommal is ez volt anno. Rosszullét elmúlt, kívánós én sem vagyok, sulyom még mindig annyi,amennyiről indultam. Hétfőn megyek AFP -re. Hogy vagytok? :-) Ja és már nagyon aktív, folyamatosan érzem a mocorgást! :-)
2012. jún. 3. 07:39
 82/121 anonim ***** válasza:
Ja, Niki1 voltam :-)
2012. jún. 3. 07:40
 83/121 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Képzeljétek! Megúsztam a kiütéseket,mert csak meleg kiütéses volt a gyerek! :-)

Nagyon boldog vagyok,mert nagyon féltem! Nekem is mozog a baba pár napja.Minden mozgás,vagy evés után!

Mindenki jól van? Finnország? Hogy vagytok? Merre mizú? Ne tűnjetek ám el! 4D-re mentek? Ha igen,mikor? Otthon mennyibe kerül? Minden doki csinál? Spotoltok valamit? Fáj a hasatok közben? Vásároltatok már valamit a babának? Tudja már valaki,hogy fiú,vagy lány?

2012. jún. 4. 02:40
 84/121 anonim ***** válasza:
Barbi vagyok. Mi múlt héten voltunk 4D-n, úgy néz ki, kisfiunk lesz. Bár nagyon nem mutatta magát, csak 2 pillanatra láttuk a kis "nudlit", de a szonográfus hölgy sem merte még 100%-ra mondani. :) 12.000 Ft. volt, de mindenhol kb. ennyi, de legközelebb egy másik helyre megyünk majd. Sportolni nem sportolok, de bicajjal járok mindenhova. Vásárolni még nem kezdtünk el, én mondjuk egy body-t vettem már, mert nagyon tetszett a mintája... :) De mondjuk rengeteg dolgot fogunk kapni a családból, szerencsére. Viszont nem érzem még a mocorgást... Van egy ismerősöm, ő pár nappal idősebb várandós mint én, neki már 1 hete nagyon érezhetően aktív a pici, én meg irigykedek... :(
2012. jún. 4. 10:14
 85/121 A kérdező kommentje:
Nem korai ilyenkor még a 4D? Nekem anno azt mondták,hogy a 24. héttől érdemes megnézetni,mert akkor már van rajt egy kis zsírpárna,és formásabbak.? Nektek mit mondtak,és milyen volt? Barbi! Tudsz képet linkelni esetleg? Én is szeretnék nektek linkelni,de nem tudom , hogy kell!
2012. jún. 4. 15:52
 86/121 A kérdező kommentje:

Halló?!

Niki?! AFP? Minden rendben?

2012. jún. 5. 18:25
 87/121 anonim ***** válasza:

Megyünk majd később is, csak most azért iktattunk be egyet, mert 05.07.-én voltam UH-n, de a következőre 07.05.-én megyek csak, és nagyon kíváncsi voltam már Rá. Belinkelek 2 képet, szerintem szépen kivehető már mindene.:) Az Afp eredményemet tegnap kaptam kézhez, tökéletes lett, mondjuk a kombinált teszt után nem is aggódtam. :)

[link]

[link]

Barbi

2012. jún. 6. 10:11
 88/121 A kérdező kommentje:

Szia Barbi!

Most nagyon irigyellek! Tök jól látni! Te már megnyugodhatsz!

Mikor mentek még?

2012. jún. 6. 17:21
 89/121 anonim ***** válasza:

Finnorszag vagyok :) velem minden oke, bar tegnap kicsit beparaztatott a vedono mert emlitettem neki hogy meg neha vannak mensi szeru fajdalmaim, igaz nagyon rovid idore. na akkor mondta hogy rogton szol az orvosnak hogy nezzen meg. megvizsgalt kezzel is ,csinalt huvelyi uh-t es hasi uh-t is. minden rendben volt. Szoval igy most becsuszott egy potya uh :))de nem is baj mert 12 hetesen voltam utoljara es a kovetkezo csak a 21. heten lesz. amugy most vagyok 18+4 (de meretek szerint mindig par nappal nagyobb)

jah amugy nekem 12. heten volt 4D is es mar akkor is szuper volt :) szerintem erdemes megcsinaltatni barmikor most mar. jah es kiderult hogy megiscsak lesz nekem is cukorterheleses vizsgalat majd a 26. heten. nem tudom ezt miert nem mondta a vedono akkor mikor kerdeztem hogy lesz e tobb vizsgalat.pedig orultem mar hogy meguszom :P

amugy eddig 3 kilot hiztam, es mar elegge latszik a pocakom, az elmult heten nagyon beindult a novekedese. de hat egy het es felidos leszek, nem is csoda :)

2012. jún. 7. 12:29
 90/121 anonim ***** válasza:
elozo vagyok, azt elfelejtettem irni hogy mult het kedd ota mar erzem mozogni a picit :))) nagyon furcsa :) jah es ugy tunik hogy fiu lesz.mar csak nevet kene talanom ami nem lesz egyszeru :S
2012. jún. 7. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!