Novemberi baba várók vannak köztetek?
Sziasztok!
Képzeljétek! Megúsztam a kiütéseket,mert csak meleg kiütéses volt a gyerek! :-)
Nagyon boldog vagyok,mert nagyon féltem! Nekem is mozog a baba pár napja.Minden mozgás,vagy evés után!
Mindenki jól van? Finnország? Hogy vagytok? Merre mizú? Ne tűnjetek ám el! 4D-re mentek? Ha igen,mikor? Otthon mennyibe kerül? Minden doki csinál? Spotoltok valamit? Fáj a hasatok közben? Vásároltatok már valamit a babának? Tudja már valaki,hogy fiú,vagy lány?
Halló?!
Niki?! AFP? Minden rendben?
Megyünk majd később is, csak most azért iktattunk be egyet, mert 05.07.-én voltam UH-n, de a következőre 07.05.-én megyek csak, és nagyon kíváncsi voltam már Rá. Belinkelek 2 képet, szerintem szépen kivehető már mindene.:) Az Afp eredményemet tegnap kaptam kézhez, tökéletes lett, mondjuk a kombinált teszt után nem is aggódtam. :)
Barbi
Szia Barbi!
Most nagyon irigyellek! Tök jól látni! Te már megnyugodhatsz!
Mikor mentek még?
Finnorszag vagyok :) velem minden oke, bar tegnap kicsit beparaztatott a vedono mert emlitettem neki hogy meg neha vannak mensi szeru fajdalmaim, igaz nagyon rovid idore. na akkor mondta hogy rogton szol az orvosnak hogy nezzen meg. megvizsgalt kezzel is ,csinalt huvelyi uh-t es hasi uh-t is. minden rendben volt. Szoval igy most becsuszott egy potya uh :))de nem is baj mert 12 hetesen voltam utoljara es a kovetkezo csak a 21. heten lesz. amugy most vagyok 18+4 (de meretek szerint mindig par nappal nagyobb)
jah amugy nekem 12. heten volt 4D is es mar akkor is szuper volt :) szerintem erdemes megcsinaltatni barmikor most mar. jah es kiderult hogy megiscsak lesz nekem is cukorterheleses vizsgalat majd a 26. heten. nem tudom ezt miert nem mondta a vedono akkor mikor kerdeztem hogy lesz e tobb vizsgalat.pedig orultem mar hogy meguszom :P
amugy eddig 3 kilot hiztam, es mar elegge latszik a pocakom, az elmult heten nagyon beindult a novekedese. de hat egy het es felidos leszek, nem is csoda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!