Novemberi baba várók vannak köztetek?
Helló!
Hova tűnt mindenki? Üdv új!
Képzeljétek! Én tök jól vagyok! Elmúlt minden rossz egy csapásra.Azt leszámítva,hogy még mindig beteg vagyok,és még egy brutál herpeszem is lett,elmúlt az émelygés,a mell feszülés,a hasfájás...,tegnap még görkoriztam is! Nagyon jól érzem magam! Hogy vagytok? Hasonló jó? Niki,fejed? Szép napot mindenkinek!
21 vagyok! Nekem meggyökkent a derekam szombaton, úgyhogy szenvedek azóta! Próbálok pihenni, de nem igazán megy..:(
Nekem sem megy a kávé, de csak a főzött. 3 in 1-ben csinálok, azt szeretem. Az orrom olyan, mint a szimat kutyáé, mindent megérzek! :) Nem kívánom az ételeket, nem is igazán tudom, hogy mi esne jól. Hol ezt kívánom, hol azt, de semmi nem jön be!
Vigyázz a görkorival, nehogy eless!!! Írjátok meg, hogy mi volt a 12 hetes vizsgálaton! Nekem még 1 hét! Már nagyon kíváncsi vagyok!
Szép estét nektek! :D
Helló csajok!
Elszóltam magam,korai volt az öröm.Nekem is ma egész nap fáj a fejem.Itt is jön az eső .7 nap esőt is vihart mondanak.Nem tudok aludni,nappal meg agyhalott vagyok.Remélem jobban vagytok.Szorítok a vizsgálatra.Vigyázzatok a derekatokra.
Sziasztok!
A segítségeteket kérném,egy órája olyan erős alhasi szúrkálásom van,mintha kést bökködnének belém.Tudjátok,hogy mi lehet ez?
Szia Niki!
Köszi.Már egy kicsit jobb,de még mindig fáj a hasam.Szerintem növünk! Remélem nincs semmi más! Halálra izgulom magam,hogy még mindig nem volt vérvételem.Itt minden más,olyan , mintha szarnának mindenre.Csak reménykedni tudok,hogy minden jó.
Szép napot nektek! Niki! Merre laksz?
21 vagyok!
Hogy vagytok csajok? Vizsgálat Niki 1?Én már kezdek kimászni a derékfájásból! Azt hittem 1 hete, hogy olyan könnyedén megy a takarítás, mint eddig és nincs abból probléma, ha állandóan hajolgatok.Niki, hogy van a szurkálás? Utána jártam! Ha nincs vérzés, akkor elvieg nem lehet baj! De említsd meg a dokidnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!