Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Novemberi baba várók vannak...

Novemberi baba várók vannak köztetek?

Figyelt kérdés
Én november 14-re vagyok kiírva,de teljesen egyedül vagyok!Hogy érzitek magatok? Már van pocitok?Pihenés,hasfájás?

2012. ápr. 13. 03:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/121 A kérdező kommentje:

Helló!

Hova tűnt mindenki? Üdv új!

Képzeljétek! Én tök jól vagyok! Elmúlt minden rossz egy csapásra.Azt leszámítva,hogy még mindig beteg vagyok,és még egy brutál herpeszem is lett,elmúlt az émelygés,a mell feszülés,a hasfájás...,tegnap még görkoriztam is! Nagyon jól érzem magam! Hogy vagytok? Hasonló jó? Niki,fejed? Szép napot mindenkinek!

2012. máj. 1. 18:48
 52/121 anonim ***** válasza:
szió, Niki1 :). Örülök, hogy jobban vagy! Sajnos, én még nem mondhatom el ezt. :( Fejfájás még előjön alkalmanként, azt hiszem, furi a szervezetemnek, hogy hirtelen elhagytam a kávét, és alacsony a vérnyomásom. De nem bírnám meginni ... Émelygés, szagundor , stb., nálam még meg van. Remélem, hamarosan elmúlik nekem is! Élvezd a terhességet most már!!! :) Gyorsan eltelik ám a 9 hónap, pedig olyan jó! (lesz :))
2012. máj. 1. 21:28
 53/121 anonim ***** válasza:

21 vagyok! Nekem meggyökkent a derekam szombaton, úgyhogy szenvedek azóta! Próbálok pihenni, de nem igazán megy..:(

Nekem sem megy a kávé, de csak a főzött. 3 in 1-ben csinálok, azt szeretem. Az orrom olyan, mint a szimat kutyáé, mindent megérzek! :) Nem kívánom az ételeket, nem is igazán tudom, hogy mi esne jól. Hol ezt kívánom, hol azt, de semmi nem jön be!

Vigyázz a görkorival, nehogy eless!!! Írjátok meg, hogy mi volt a 12 hetes vizsgálaton! Nekem még 1 hét! Már nagyon kíváncsi vagyok!

Szép estét nektek! :D

2012. máj. 2. 20:58
 54/121 anonim ***** válasza:
Én kedden megyek 12. hetire, nagyon várom! Tegnap NAGYON sz@rul voltam, egész nap szédültem, fájt a fejem, nem bírtam fent lenni. Biztos a front :( Mikor múlik már el a "szimat-kutya-szindróma" ? ( Hogy az előző válaszoló szavaival éljel :) ) Már nem bánnám! Mi történt a derekaddal? Nekem is sok gondom van vele, az előző terhességem óta, többször injekciózták is, mert nem tudtam felkelni. Kipp kopp kipp kopp most még nem fáj, remélem, max a végén jön csak elő... Sziasztok! Niki1
2012. máj. 3. 08:17
 55/121 A kérdező kommentje:

Helló csajok!

Elszóltam magam,korai volt az öröm.Nekem is ma egész nap fáj a fejem.Itt is jön az eső .7 nap esőt is vihart mondanak.Nem tudok aludni,nappal meg agyhalott vagyok.Remélem jobban vagytok.Szorítok a vizsgálatra.Vigyázzatok a derekatokra.

2012. máj. 4. 01:05
 56/121 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A segítségeteket kérném,egy órája olyan erős alhasi szúrkálásom van,mintha kést bökködnének belém.Tudjátok,hogy mi lehet ez?

2012. máj. 4. 17:54
 57/121 anonim ***** válasza:
Szia! Remélem, már jobban vagy!!! Nem tudom mi lehet, nekem akkor szokott szúrkálni, ha kicsit felfázom. Nem lehet, hogy ez történt? Meg ilyenkor hamarabb megkap az ember mindenféle fertőzést, esetleg ettől is lehet. Ha nem múlik, szerintem azért menj el dokihoz. Remélem, csak attól van, hogy nyúlnak a méhszalagok! Majd írj, hogy vagy! szia! Niki1 :)
2012. máj. 5. 09:38
 58/121 A kérdező kommentje:

Szia Niki!

Köszi.Már egy kicsit jobb,de még mindig fáj a hasam.Szerintem növünk! Remélem nincs semmi más! Halálra izgulom magam,hogy még mindig nem volt vérvételem.Itt minden más,olyan , mintha szarnának mindenre.Csak reménykedni tudok,hogy minden jó.

Szép napot nektek! Niki! Merre laksz?

2012. máj. 5. 17:20
 59/121 anonim ***** válasza:
szia! Hát igen, elhiszem, hogy így jobban izgulsz,hogy nem volt még vérvétel, fura, hogy ebben a dologban itt Magyarországon "alaposabbak". Én Zalaegerszegen lakom. Te mióta vagy kint? Hol laktál? Kint is maradsz végleg, vagy ideiglenes? Már várom a keddet, majd megírom, mi volt. Szeretem a dokimat, ő havonta visszahívott az első babámnál is és mindig kaptam UH fotót. :)Ez megnyugtató. Remélem jól vagy!!! :) Niki1
2012. máj. 6. 17:04
 60/121 anonim ***** válasza:

21 vagyok!

Hogy vagytok csajok? Vizsgálat Niki 1?Én már kezdek kimászni a derékfájásból! Azt hittem 1 hete, hogy olyan könnyedén megy a takarítás, mint eddig és nincs abból probléma, ha állandóan hajolgatok.Niki, hogy van a szurkálás? Utána jártam! Ha nincs vérzés, akkor elvieg nem lehet baj! De említsd meg a dokidnak!

2012. máj. 8. 15:36
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!