Abortuszt mindig altatásban végzik?
Nézd, akkor most röviden összefoglalom a mai "termést", ha megengeded.
Van kér élve született, szép gyereked, és egy kicsi, 5 hetes gyermeked a méhedben.
Kevés pénzből éltek, az abortusszal kapcsolatban anyagi okokra hivatkozol, de ha extra gáz lenne, a két megszületett gyerek érdekében mindenképp úrrá lennétek a helyzeten.
Védekezésnek nevezhető, valódi megelőzést nem használtok.
A harmadik, pillanatnyilag embrionális korát élő tulajdon gyermeked nem kell neked.
Azt állítod róla, hogy nem él.
Azt állítod róla, hogy nincsen keze, nincsen lába, nincsen feje.
Azt állítod róla, hogy ő egy sejtmassza.
Kizárod őt az életedből.
Ki akarod szívattatni őt a méhedből.
A műtétet altatásban akarod, hogy ne kelljen tudnod, mikor és miképp hal meg a gyermeked a te akaratodból.
Azt akarod, hogy a kórházi személyzet ne legyen bunkó veled.
Ahogy mondtam: elfogadom mindezt. De ugye nem várod el tőlem, hogy meg is értsem?
Minősíteni senkit és semmit nem fogok, mindenki megteszi ezt helyettem, aki kitart és olvas minket. Ki így, ki úgy, ízlésének, értékrendjének megfelelően.
Köszi az összefoglalást :DD
èn írtam minden mondatomra emlèkszem :D
ez mire volt jó azt nem tudom.
Vagy álljak èn is sorba a 288.000-èrt?
Eszemre hallgatok semmi másra!!!
Ha meg kell tenned az anyagiak miatt akkor tedd meg.
De én nem hiszem el, hogy 2gyermekes édesanya létedre ezt így kijelented h neked nem az életed része :'(
Nekem még nincs élő gyermekem, de akit ,,megölettem" az első lett volna és nekem örökre a lelkemben és a szívemben fogom hordozni.
A 288.000,- csak az első gyermeküket szülő édesanyákra vonatkozik. Rád nem.
Én csak annyit szűrtem le, hogy a két nagyobb gyerekeddel megoldanád. Most sem azt állítod, hogy nem tudod, hanem, hogy eszedben sincs.
#51, na ya, mert
1, Mindig a magzatvédő tudja jobban.
2, Ha mégse, akkor automatikusan az 1. pont lép érvénybe.
Vagy valami ilyesmi...
Hagyjátok már békén a Kérdezőt, hogy ő meg a párja közösen meg tudja hozni a saját családjuk számára a legkisebbik rosszat jelentő döntését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!