Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortuszt mindig altatásban...

Abortuszt mindig altatásban végzik?

Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 07:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/118 anonim ***** válasza:
Ja és a 12 éves azért lett beteg, mert a 22 évesen volt egy vetélése és mivel B- a vércsoportja kellett volna kapni AntiD-t,de a balF...ok ,,elfelejtették" beadni neki...
2013. júl. 11. 16:08
 92/118 anonim ***** válasza:
17%

Kedves kérdező, szégyellheted magad, amiért így beszélsz a saját gyerekedről. Nem azért, amit tenni fogsz, pont nem érdekel, megvan a saját magam baja, ez a te döntésed, de azért ezek csúnya szavak, remélem te sem gondoltad komolyan őket.

Amúgy meg, ha ennyire nincs pénzetek, minek vállaltátok már a 2. babát is?

2013. júl. 12. 09:48
 93/118 A kérdező kommentje:

Szègyeld te magad :D

Külföldre akartunk kiköltözni de nem jött össze. Ennyi.

Amúgy EHHEZ SINCS közõd!

2013. júl. 12. 09:55
 94/118 anonim ***** válasza:
26%

Nem tudom miről beszélsz, nem olvastam végig minden marhaságot, amiket irogattál, én arra írtam, hogy gusztustalan, ahogy vélekedsz a benned növekvő emberi lényről, akárhogy is nézzük.

Egyébként meg téged minősít, hogy smiley-val gúnyolódsz mindenen. Akárhány éves is vagy, egy éretlen, ostoba lány vagy, nincs ezen mit szépíteni.

Tök normálisan írtam le a véleményemet, és abszolút logikus kérdést tettem fel. Csak úgy látom, már elöntötte a sz@r az agyad(helyét).

2013. júl. 12. 10:39
 95/118 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező, ne húzd fel magad, vannak ilyen emberek IS, akik előírnák másoknak, hogy miről hogyan KELL gondolkodniuk... ez Magyarország, itt biztos érkezett vagy 1000 (kétharmadában névtelen) feljelentés az ORTT-hez a House szálóigévé vált "Asszonyom, önnek élősködője van...Elnevezi, pici ruhákba öltözteti, és mások élősködőjével játszatja." opusért is...

Evvan...

2013. júl. 12. 11:20
 96/118 anonim ***** válasza:
21%

Látom, utolsó, megint hoztad a formád.

Nem, nem írják elő, hogyan kell gondolkodni, de tiltakoznak a nagy méretű lelki-szellemi környezetszennyezés ellen, ami részedről és kérdezői oldalról kerül(t) a világhálóra.

Ez Magyarország. Még. Istennek legyen hála.

2013. júl. 12. 12:55
 97/118 anonim ***** válasza:
52%
#97, tudod, adva van mondjuk egy kupac xar - hogy kellőleg szélsőséges példát mondjak. Nézőpont kérdése, hogy ki a szennyet, és ki a földet termékennyé tevő értéket lássa benne, és ez így rendben is van. Menekülni azok elől kell, akik nem hajlandók tudomásul venni azt, hogy az életben minden, mindig relatív, görcsösen ragaszkodnak valamiféle "abszolút értékrendhez", és ezt akarják rátukmálni másokra is.
2013. júl. 12. 13:10
 98/118 anonim ***** válasza:
Nem értem minek jártok ide vitatkozni? Attól jobb lesz? Meg kell érteni és el kell fogadni hogy mások vagyunk és más a véleményünk. Ennyi az egész.
2013. júl. 12. 13:31
 99/118 anonim ***** válasza:
21%
98-asnak. Nincs igazad. Még a legelvetemültebb materialista nézőpont szerint, szigorúan földi dimenzióban is van abszolút érték: ez pedig az emberi élet. Pont.
2013. júl. 12. 13:49
 100/118 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom miért ment el ennyire ez a kérdés mert amit a kérdező feltett az annyi volt hogy: " Abortuszt mindig altatásban végzik?" erre kéne válaszolni nem pedig arra hogy mekkora hibát avagy nem követ el a kérdező, és megértem mi most várjuk a második babát de nem szeretnénk 3. at, mindent meg fogunk tenni annak érdekébe hogy ne is jöjjön a 3. baba és igen ha jön majd egyszer mert besikerült annak ellenére hogy nem tervezzük én is abortuszra fogok menni, mert nem fogom tudni megengedni magamnak sem fizikailag sem anyagilag legalább is a mostani helyzetbe a második még oké de egy 3. at már nem tudnánk felnevelni, azért abba is bele kell gondolni hogy azokat a gyerekeket öltöztetni etetni játékok lemenni a boltba anyu most ez kell most az kell most meg amaz, tudom mert a lányom már most ezt csinálja pedig még csak 4 éves.
2013. júl. 12. 13:52
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!