Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet választani, hogy valakin...

Lehet választani, hogy valakin altatásban vagy érzéstelenítésben hajtsák végre az abortuszt?

Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Igazából nem tudom. Sajnos nekem is volt, engem altattak. De itt a pocakosok beszélgetnek...nem akarlak megbántani...:( 19 hetes kismama.
2009. máj. 31. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:
52%

A pocakosok vagy sem,de ide jött segítségért,vagy legalábbis tanácsért.

Én úgy tudom,hogy csak altatásban.Érzéstelenítés után nem kelhetnél fel egy napig,nekik meg kell a hely

2009. máj. 31. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem erzestelenitessel csinaltak a missed ab. utani kaparast es kb.negy ora utan hazaengedtek.
2009. máj. 31. 20:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Csak abban az esetben nem altatnak,ha gyors beavatkozás szükséges!Rendes abortuszt altatásban csinálnak,csak ha valamilyen allergiád van az altatószerrel kapcsolatban,akkor érzéstelenitenek másképp!

2009. máj. 31. 23:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem ez kórház és orvos függő.Ha lehet kérned,szerintem jobb az altatás.Nekem három ilyenem volt,kettő altatásban,egy érzéstelenítésben.Hát,amikor csak érzéstelenítettek az borzasztóan fájt,de lehet,hogy csak az is orvos függő és van aki nem fájdalommal csinálja.Kívánom,hogy gyorsan legyél túl rajta!
2009. jún. 1. 08:38
 6/7 anonim ***** válasza:

A missed ab és a vetélés meg az abortusz az három külön dolog.A missed ab az leggyakrabban a korai terhesség alatt.Történik.Sok esetben tumást sem szerez róla a kismama,merthogy annyira az elején van,hogy még a terhesség sem derült ki.Ez igazából elhalt terhesség ami a következő vérzéssel ürül ki és fájdalommal sem jár.

A vetélésnél már magzatról beszélnek,itt már tudja a nő.hogy terhes és ez már fájdalommal és rengeteg vér veszteséggel ,ájulással is járhat.Ez után "egészségügyi kaparásnak" hivják.Az abortusz meg az.amikor a kismama tudatosan kérik,hogy vegyék el a babáját.

Nekem 2 spontán vetélésem volt.Mindkettő óriási fájdalommal és vérzéssel járt.Az egyiknél a szemem is fennakadt ,mikor elájultam.Altattak.Egy éjszakát kellett a kórházban töltenem,mert annyira legyengültem.Utána 2 hét betegácsi lett,mig rendbejöttem.

2009. jún. 1. 12:38
 7/7 anonim válasza:
49%
kérj érzéstelenítést a gyermekednek is!mert kínokat ÉL át...bizonyított
2009. jún. 8. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!