Lehet választani, hogy valakin altatásban vagy érzéstelenítésben hajtsák végre az abortuszt?
A pocakosok vagy sem,de ide jött segítségért,vagy legalábbis tanácsért.
Én úgy tudom,hogy csak altatásban.Érzéstelenítés után nem kelhetnél fel egy napig,nekik meg kell a hely
Szia!
Csak abban az esetben nem altatnak,ha gyors beavatkozás szükséges!Rendes abortuszt altatásban csinálnak,csak ha valamilyen allergiád van az altatószerrel kapcsolatban,akkor érzéstelenitenek másképp!
A missed ab és a vetélés meg az abortusz az három külön dolog.A missed ab az leggyakrabban a korai terhesség alatt.Történik.Sok esetben tumást sem szerez róla a kismama,merthogy annyira az elején van,hogy még a terhesség sem derült ki.Ez igazából elhalt terhesség ami a következő vérzéssel ürül ki és fájdalommal sem jár.
A vetélésnél már magzatról beszélnek,itt már tudja a nő.hogy terhes és ez már fájdalommal és rengeteg vér veszteséggel ,ájulással is járhat.Ez után "egészségügyi kaparásnak" hivják.Az abortusz meg az.amikor a kismama tudatosan kérik,hogy vegyék el a babáját.
Nekem 2 spontán vetélésem volt.Mindkettő óriási fájdalommal és vérzéssel járt.Az egyiknél a szemem is fennakadt ,mikor elájultam.Altattak.Egy éjszakát kellett a kórházban töltenem,mert annyira legyengültem.Utána 2 hét betegácsi lett,mig rendbejöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!