Hogy még nehezebb legyen.Én egyáltalán nem itélem el az abortuszt,van olyan hogy kell,muszáj,és ez a helyzet pont az.Jól döntöttél,nyugi! :)
2013. júl. 10. 11:49
32/118 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva igen. Mindig altatásban végzik. A magán véleményem pedig az márha érdekel, hogy helyesen döntöttél és senkinek nincs joga ítélkezni feletted. Főleg olyanoknak akik nem tudják min mész keresztül.
2013. júl. 10. 12:03
33/118 anonim válasza:
Altatlásba végzik és jól dötöttél hogy nem tartod meg a babát ha a te pénztárcád nem engedheti meg akkor nem szabad megszülni, aki meg azt mondja hogy ahol elfér 2 ott már a 3. is az nagyot téved, nagyon sokat számít hogy 2 éhes szájnak kell adni enni vagy 3 nak.
2013. júl. 10. 12:59
34/118 anonim válasza:
Ha már szültél, akkor nem kapsz tágítót.
És egyébként nem mindig altatásban csinálják. Pl. egy második trimeszteri terhesség megszakítását nem altatásban végzik.
De első trimeszterest igen.
Egyébként egy 6 hetes embriónak már megvan a keze és a lába is. Sőt, az ujjai is.
Egyébként ha meg szabad kérdeznem: védekeztetek? Mivel?
2013. júl. 10. 14:01
35/118 A kérdező kommentje:
7 ève megszakîtással vèdekeztünk.
Eddig...
2013. júl. 10. 14:26
36/118 anonim válasza:
Hát talán ha nem akarsz gyereket, akkor nem a legmegbízhatatlanabb módszerrel kellene "védekezni". Remélem legalább tanulsz az esetből.
2013. júl. 10. 14:29
37/118 anonim válasza:
No comment...
Cserébe viszont legalább őszinte vagy. És ez értékelendő.
2013. júl. 10. 14:29
38/118 anonim válasza:
Szóval a "te megtartanád?" kérdésre az a válaszom, hogy valószínűleg nem, de én már meg sem csináltam volna a gyereket. Megfelelően kell védekezni, és akkor nagyon jó eséllyel nem jön össze. Persze semmi sem 100%, csak nem mindegy, hogy egy év alatt 1% az esély a terhességre, vagy 30.
2013. júl. 10. 14:30
39/118 anonim válasza:
Nem kell itt osztani az észt! Amíg valaki nem kerül ilyen helyzetbe az fel sem tudja fogni a kérdés mivoltát.
Képzeljétek én pont ugyanígy jártam, mint a kérdező. Abortuszom lesz, mert nem tudjuk bevállalni a 3. babát.
És azelőtt énis úgy voltam vele, hogy én biztos nem vetetném el sosem.
Szóval kerüljetek ilyen helyzetbe és akkor majd meglátjuk a véleményeteket!
És tudom én sem fogom tudni megbocsájtani magamnak soha, hogy ezt teszem.
2013. júl. 10. 14:43
40/118 anonim válasza:
Igazat adok az utólsónak én is! Csak akkor tudod reálisan látni ha ilyen helyzetben kerülsz, én nem vagyok abortusz párti, de van az a helyzet amikor ezt kell tenni. Sajnos én is a saját bőrömön tapasztaltam meg 3 hete... És védekeztünk! Nekem is fáj lelkileg és fog is mindig, nincs nap azóta hogy ne jutna eszembe mit tettem, és nem lesz ez másképp később sem. :( Igen kedves kérdező altatásban végzik, bár nekem mikor megmérték a vérnyomásom reggel a kórházban és 190/113 volt azt mondta a nővérke, hogy próbáljak megnyugodni különben nem fognak elaltatni, tehát van más módszer is az ilyen esetekre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!