Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortuszt mindig altatásban...

Abortuszt mindig altatásban végzik?

Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 07:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/118 anonim ***** válasza:
42%

Kedves kérdező,ne foglalkozz velük!

Végre egy értelmes nő,aki használja az agyát!

Igazad van,én se tartanám meg!Minek?

Hogy még nehezebb legyen.Én egyáltalán nem itélem el az abortuszt,van olyan hogy kell,muszáj,és ez a helyzet pont az.Jól döntöttél,nyugi! :)

2013. júl. 10. 11:49
 32/118 anonim ***** válasza:
79%
A kérdésre válaszolva igen. Mindig altatásban végzik. A magán véleményem pedig az márha érdekel, hogy helyesen döntöttél és senkinek nincs joga ítélkezni feletted. Főleg olyanoknak akik nem tudják min mész keresztül.
2013. júl. 10. 12:03
 33/118 anonim ***** válasza:
64%
Altatlásba végzik és jól dötöttél hogy nem tartod meg a babát ha a te pénztárcád nem engedheti meg akkor nem szabad megszülni, aki meg azt mondja hogy ahol elfér 2 ott már a 3. is az nagyot téved, nagyon sokat számít hogy 2 éhes szájnak kell adni enni vagy 3 nak.
2013. júl. 10. 12:59
 34/118 anonim ***** válasza:
44%

Ha már szültél, akkor nem kapsz tágítót.

És egyébként nem mindig altatásban csinálják. Pl. egy második trimeszteri terhesség megszakítását nem altatásban végzik.

De első trimeszterest igen.

Egyébként egy 6 hetes embriónak már megvan a keze és a lába is. Sőt, az ujjai is.

Egyébként ha meg szabad kérdeznem: védekeztetek? Mivel?

2013. júl. 10. 14:01
 35/118 A kérdező kommentje:

7 ève megszakîtással vèdekeztünk.

Eddig...

2013. júl. 10. 14:26
 36/118 anonim ***** válasza:
85%
Hát talán ha nem akarsz gyereket, akkor nem a legmegbízhatatlanabb módszerrel kellene "védekezni". Remélem legalább tanulsz az esetből.
2013. júl. 10. 14:29
 37/118 anonim ***** válasza:
100%

No comment...

Cserébe viszont legalább őszinte vagy. És ez értékelendő.

2013. júl. 10. 14:29
 38/118 anonim ***** válasza:
96%
Szóval a "te megtartanád?" kérdésre az a válaszom, hogy valószínűleg nem, de én már meg sem csináltam volna a gyereket. Megfelelően kell védekezni, és akkor nagyon jó eséllyel nem jön össze. Persze semmi sem 100%, csak nem mindegy, hogy egy év alatt 1% az esély a terhességre, vagy 30.
2013. júl. 10. 14:30
 39/118 anonim ***** válasza:
75%

Nem kell itt osztani az észt! Amíg valaki nem kerül ilyen helyzetbe az fel sem tudja fogni a kérdés mivoltát.

Képzeljétek én pont ugyanígy jártam, mint a kérdező. Abortuszom lesz, mert nem tudjuk bevállalni a 3. babát.

És azelőtt énis úgy voltam vele, hogy én biztos nem vetetném el sosem.

Szóval kerüljetek ilyen helyzetbe és akkor majd meglátjuk a véleményeteket!

És tudom én sem fogom tudni megbocsájtani magamnak soha, hogy ezt teszem.

2013. júl. 10. 14:43
 40/118 anonim ***** válasza:
64%
Igazat adok az utólsónak én is! Csak akkor tudod reálisan látni ha ilyen helyzetben kerülsz, én nem vagyok abortusz párti, de van az a helyzet amikor ezt kell tenni. Sajnos én is a saját bőrömön tapasztaltam meg 3 hete... És védekeztünk! Nekem is fáj lelkileg és fog is mindig, nincs nap azóta hogy ne jutna eszembe mit tettem, és nem lesz ez másképp később sem. :( Igen kedves kérdező altatásban végzik, bár nekem mikor megmérték a vérnyomásom reggel a kórházban és 190/113 volt azt mondta a nővérke, hogy próbáljak megnyugodni különben nem fognak elaltatni, tehát van más módszer is az ilyen esetekre.
2013. júl. 10. 14:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!