Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortuszt mindig altatásban...

Abortuszt mindig altatásban végzik?

Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 07:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/118 A kérdező kommentje:

Ó hát csak kialakulóban van. Hagyjuk!

Riogasd azt akit ez èrdekel.

2013. júl. 10. 08:23
 12/118 anonim ***** válasza:
27%
Nem velem vitatkozol, hanem a tényekkel. A tények pedig makacs dolgok, tudod. Ha neked ehhez kedved van, akkor tedd.
2013. júl. 10. 08:34
 13/118 A kérdező kommentje:

:)))

Írtam: hagyjuk! Minek írsz vissza?

2013. júl. 10. 08:43
 14/118 anonim ***** válasza:
29%

#10, ja a hcbc.hu - n kifejezetten tudják mi hogyan van, ők aztán képben vannak minden nőgyógyászati dologban.

domain: hcbc.hu

domain-használó: Secretariat of the Hungarian Bishop's Conference

domain-használó: Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Titkársága

Na, erre lehet ilyeneket írni, hogy ":)"

(Ez volt az első ilyen abortusz ellenes honlap itthon, a "magyar életvédő honlap" és hát ismerem is őket jó ideje, osztottam őket anno egykétszer mailban a honlapon lévő hát fogalmazzunk finoman, enyhén vitatható dologért. Mára már inkább internet-történeti műemlék a 90-es évek honlap-stílusának tanulmányozására...:))

2013. júl. 10. 09:05
 15/118 A kérdező kommentje:

Jaaa hogy abirtusz ellenes oldal :D hát akkor most már fõleg világos honnan fúj a szèl.

Ès le ne maradjob! : :)

2013. júl. 10. 09:08
 16/118 anonim ***** válasza:
24%

Nézd, utolsó, már megint ferdítesz. Hogy mi a véleményed a honlapról, az egy dolog. Annyit tettem, hogy belinkeltem egy fotót, és nagy vonalakban felvázoltam a beavatkozás menetét. Nem minősítettem sem a kérdezőt, sem a lépést, amire készül, kizárólag tényeket közöltem.

Te pedig - jó szokásodhoz híven - megint megragadtad az alkalmat, hogy egy bár tényszerű, de a kérdés szempontjából tökéletesen lényegtelen elembe belekapaszkodj, és ennek kapcsán újra glóriát rajzoltál a saját fejed köré. Erre mondom én azt, hogy a nárcisztikus önömlengésért úgy tűnik, semmi sem drága. Még egy emberi élet sem. Nagyon sajnálom. Őszintén.

2013. júl. 10. 09:14
 17/118 anonim ***** válasza:
32%

Sajnálom a két gyerekedet, h ilyen anyjuk van...

Kettőnek adtál lehetőséget, a 3. nak nem?

Lehet jobb is, ha nincs szíved és Őt nem szeretnéd már.

Csak ilyenkor abba gondolok bele, hogy nem nézi állandóan az abortusz után az ember, hogy mikor szülne, mekkora lenne, hogy nézett volna ki, stb...

SOSEM tudnék elvetetni egy babát!

2013. júl. 10. 09:16
 18/118 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező, persza az a püspök bácsik felügyelete alatt lévő honlap, bizonyítandó, hogy a papság már a 90-es években is térített neten is Magyarországon, nincsenek ám ők annyira lemaradva a világi dolgoktól, mint sokan hinnék:)))

Kérdésedre válaszolva pedig igen, minden esetben altatnak, ha csak te nem kéred határozottan a helyi érzéstelenítést... meg lehet csinálni úgy is, Romániában pl. az az általános, amíg nálunk az altatás...

A valóság meg az, hogy a 6 hetes embrió kb akkora mint egy borsószem, bár kétségtelen, megfelelően erős nagyítóval felismerhetők a végtagok kezdeményei is... ebben az előbb linkelt képben is az a fő manipuláció, hogy azt nem írták oda, hogy kb 20x-os nagyítás...

2013. júl. 10. 09:19
 19/118 anonim ***** válasza:
20%

Csak az érdekel, hogy alhatsz-e közben, vagy esetleg éber tudattal fekszel fel a műtőasztalra? Meg, hogy bunkók lesznek-e veled?

És, hogy "le ne maradjob az abirtusz :))" - ahogy írod?

Nem minősítem ezt, mert nem kell. Tökéletes önleleplezés.

2013. júl. 10. 09:21
 20/118 anonim ***** válasza:
37%

Természetesen nem az volt a tézis, hogy mekkora az embrió. A tézis az volt, hogy nincs se keze, se lába, se feje. Az antitézis pedig a fotó, mely valóságos,nem manipulált és ilyen minőségében dokumentum. Hogy feje, keze, teste és lába is van, amit te sem tudsz cáfolni, ha csak nem tagadod le az égről a csillagokat is.

Hogy hogy jönnek ide a papok, azt csak te tudod... Én biztosan nem. Bár lehet, hogy arra gondoltál, a "püspök bácsi" is volt ekkora, amiben természetesen igazad van.

2013. júl. 10. 09:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!