Abortuszt mindig altatásban végzik?
Hát itt tényleg nagyon elvetemült emberek vannak. Értem én, hogy valaki vallásos meg minden és Ő nem vetetné el, mert Isten szemében bűn az abortusz és attól fél, hogy majd a pokol tüzén ég el, miközben kisördögök marcangolják a testét. Azt is értem, ha valaki nem vallásos, pusztán úgy érzi, hogy számára már a fogantatástól kezdődik az élet, inkább éhezik, nélkülözik stb. de nem veteti el, mert számára az gyilkosság. Saját (remélhetőleg felelősségteljes) döntés. Na de könyörgöm, elfogadásról még nem hallottatok? És most jöjjön egy bibliai idézet, amit a vallásosak figyelmébe ajánlanék: ne ítélj, hogy ne ítéltess! Mért kell ilyen stílusban írni annak, aki úgy dönt, hogy nem tartja meg? NEM A TI JOGOTOK DÖNTENI!!! Ezt nem értem, hogy mért nem lehet elfogadni! Könnyű pofázni, hogy tartsd meg bármilyen áron, amikor majd enni kell adni a gyereknek, meg ruhát kell neki adni, meg nevelni kell, meg szeretni, meg aggódni érte, stb. stb. akkor úgysem lesztek ott, hogy ahelyett megtegyétek ezeket a dolgokat, akinek fröcsögtök hogy így meg úgy gyilkos, meg számoljon el a lelkiismeretével, meg a kedvencem: téged kellett volna elvetetni! (ami már önmagában is elég érdekesen hangzik egy nagyon erkölcsös abortuszellenestől). És nem, nagyon sok nőnek nem megoldás az örökbe adás, hanem még rosszabb lehetőség (főleg akinek már van gyereke) Nekem is az lenne. 9 hónap hosszú idő, kialakul egyfajta kötődés, és még meg is kell szülni. Hogy aztán odaadd egy idegennek. Ja, hogy ez nektek önzőség...megint csak azt tudom mondani, majd ti átadjátok a babátokat "egy olyan párnak, akik évek óta várnak babára, de nem lehet nekik"! Szóval tényleg nem értem meg, hogy mért kell ilyen undorítóan viselkedni. Ezzel segíteni nem segítetek, a döntés meg szerencsére nem a tiétek, tehát tök feleslegesen koptatjátok a szátokat.
Egyébként szerintem sokkal, de sokkal rosszabb dolgok is vannak az életben egy, a terhesség első trimeszterében végrehajtott abortusznál, amikor is az embrió még csak kialakulófélben van és fájdalomérzet sem alakult ki. És azt is remélem, hogy mindenki, aki annyira abortuszellenes, az az élet minden területén nagyon erkölcsösen, jóságosan és tökéletesen viselkedik és mindig, minden helyzetben segít minden élőlénynek!!! Bár a válaszaitokból egyáltalán nem ez jön le...sajnos
Mivel a magzat nem erez el lehet pusztitani.
Tehat ha komaba esel megolhetnek hissen nem erzed kivallo
Velem nem voltak bunkók, de az egyik csaj a műtét után kb 1 órán keresztül hangosan sírt odajött hozzá a nővér és kérdezte h mi a baja...
na vajon mi??
ő meg zokogva monda, hogy ő ezt nem akarta...
erre a nővér, hát ez van...
88-as megint csak úgy ítélnek el valakit, akinek a történetét nem ismeritek.
A nő egy 12 éves súlyosan fogyatékos gyereket és egy 7 éves egészséges kislányt nevel szinte egyedül, mivel a férje külföldön dolgozik.
Terhes lett védekezés mellett.
Te ilyen helyzetben, hogy van egy sérült gyereked aki szinte 0-24 órában figyelmet igényel és egy kislányod, megtartanád???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!