Hogyan tudom eltitkolni a párom előtt az abortuszt?
Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 17:32
2/28 anonim válasza:
Már hogy most lenne? Vagy egy régit?
3/28 anonim válasza:
sehogy..miért kell hülyének nézni a férfiakat???
4/28 anonim válasza:
sehogy?
a 6 hét szexmentességet meg tudod magyarázni?
ha még nem szültél, akkor a 2 nap kórházban fekvést is?
akkor el tudod titkolni..
(nem kezdek prédikációba, hogy mennyire gerinctelen dolog...stbstbstb... többiek úgyis megteszik helyettem)
5/28 anonim válasza:
Még egy kamukérdés. Felnőtt, értelmes nő vagy nem titkolja, vagy van annyi esze, hogy csak annyit mond otthon "nőgyógyászati műtétem lesz".
6/28 A kérdező kommentje:
A szexre majd azt mondom, hogy nincs kedvem. Én úgy tudom, hogy csak estig kell lenni a kórházban.
2013. jún. 28. 17:44
7/28 anonim válasza:
Miért nem mondod el? Jó kis kapcsolat lehet?
8/28 A kérdező kommentje:
Azért mert nem akarom megtartani.
2013. jún. 28. 17:51
9/28 anonim válasza:
ha még nem szültél, akkor a tágítás hosszadalmasabb folyamat, előző nap befeküdni , éjszaka tágítanak, másnap műtét...
10/28 anonim válasza:
Attól, hogy nem akarod megtartani joga van tudnia róla a gyerek apjának is, mert ugyanannyira az ő gyereke, mint a tiéd, igaz tied a végső döntés, de a titkolózás nem vezet semmi jóra (kétlem, hogy ne venné észre rajtad,)
azért én megnézném, hogy mit szólna a párom, ha 6 hétig " nincskedvemet" játszanék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!