Ezt hogyan tudnám eltitkolni a férjem elől?
Ma este utazunk a szüleimhez vidékre. Az ajándéka nagyon zörgős (sok apró fémalkatrész dobozban). Sporttáskába hiába pakolom körbe, amint megmozdítja valaki, csörög-zörög. A kocsiba egyedül nem tudok bepakolni, mert vagy jön velem, vagy ő viszi le a táskákat. De még az úton is zöröghet a doboz, ahogy rázkódik a kocsi.
Kibontani ugye nem tudom, hogy kitömjem ruhával/papírral.
Van ötletetek, hogy mit csináljak?
Ez de aranyos kérdés!!! :)
Öööö... vagy az tényleg, hogy ráfogod valamire, hogy az zörög, vagy sejtelmesen annyit mondasz neki, hogy az ajándéka, de ettől többet nem tud belőled kiszedni. :)
1. Kérd meg hogy hallgasson fülhallgatóval rádiót vagy zenét az úton.
2. Mondd neki, hogy Anyukád mostanában olyan furcsán viselkedik és karácsonyra egy csomó csapágygolyót kért, tedd egy nylon zacskóba és csörgesd egész úton.
3. Egy kézitáskába tedd bele és csavard át lepedővel meg hangszigetelő dolgokkal.
4. Tedd be az ajándékot egy táskába és mellé illetve mellette egy Zámbó Jimmys magnót üvöltess. Nem mondom hogy szeretni fognak titeket a vonaton, de a férjed öröme gondolom minden pénzt (és megvető szempárt) megér.
Már élesítettem a billentyűzetet, hogy jól beolvassak :D Arra tippeltem, hogy szeretőt nem akarsz bevallani :D
Én is a futárt javasoltam volna. Egyébként nyugodtan megmondhatod, hogy ehhez ne nyúljon, mert ez az ő ajándéka :P Úgyis tudja, hogy kap tőled valamit :)
Mágneses játék, pálcákból és golyókból, három dimenzióban lehet építkezni belőle. Szerintem nem hallott még róla, de tekintve, hogy csak pálcákból és golyókból áll, zörög.
Most "sajnos", hogy nagyon figyelmes, mert ha valamit vinni kell a szüleimnek, ő jobban fejben tartja, mint én. De lehet, hogy a szülőket beavatom, hogy mondják azt, hogy kell valami zörgős cucc nekik és látványosan becsomagolok olyat is.
Hátrányban vagyok, mert a kocsi neki munkaeszköz, így ő pakol benne a legtöbbet, ő könnyen el tud rejteni előlem bármit. Én meg a lakásban követem, ha közelít a rejtekhelyhez és próbálom elcsalni, nehogy megtalálja.
A gardróbba rejtettem a ruhák közé, magasra (alacsonyak vagyunk mindketten), erre tegnap látom, hogy viszi be a létrát, mert kell neki egy bizonyos párnahuzat, ami szerinte a felső polcon lesz - ahová amúgy évente egyszer ha benyúlunk. Az volt a szerencsém, hogy fáj a válla, így arra hivatkozva én rohantam fel a létrán és kerestem meg azt a huzatot... hajszálon múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!