Abortuszt mindig altatásban végzik?
Nem kitől, hanem mitől. Tudod, vannak a mazók meg az ép pszichével bírók, mega túlkompenzálók. Mindhárom emberfajtát kiborítja pl. ha a az őt frissen elhagyó kedvese képét nézegeti, csak a mazó ennek ellenére azt fogja nézegetni, az ép lelkű meg berakja a megfelelő fiókba, hogy ne borítsa ki, a túlkompenzáló meg széttépi, megtapossa, leköpködi, és lehúzza a WC-n. Persze mindháromnak van esélye, hogy végülis a pszichológus kuncsaftja lesz, csak az elsőé nagy, az utóbbiaké meg jóval kisebb.
Ezért vagyok én iszonyú pipa a magzatvédő propagandára, mert egyáltalán nem olyan dolog, amivel csak használni lehet, ártani nem. Dehogynem, végletes módon ártalmas lehet, ahogy szét tudja zilálni az erre nem felkészült ember személyiségének önvédelmét... amivel persze semmit nem érnek el a magzat szempontjából - az eldöntött eldöntött marad, a nem eldöntött meg ugyanúgy kb 50/50 arányban dönt, legfeljebb olyan különbség lesz, hogy az egyik konkrét embert aki elvetetné a megtartásra befolyásolják amíg a másik ember, aki nyomás nélkül megtartaná pont ettől dönt a "bocs, de ezt nem" irányba.
Viszont a nőket jól ki tudják borítani, ha nélkülük 100-ból 1 nőnek kellene az AB után tényleg pszichológus, akkor utánuk meg 100-ból 10-nek fog kelleni...
(a zasszony tud nagynéha még ilyen félelmetes pszichológiai analfabéta lenni, persze, hisz tanult pszichológiát a jámbor... van némi víziszonyom, én meg ezt tudva direkt igyekszem nem gondolni rá, elhatárolni, amikor megyünk be a Balatonba - ő meg nem direkt felhozza... majd csodálkozik, hogy miért támad kimenekülhetnékem... amíg ha egyedül vagyok, símán bemegyek.... a barátaimtól ments...)
Jó.
Utoljára írok ide aztán foglalkozzatok most már a saját marhaságaitokkal.
Semmifèle lelkiismeretemfurdolásom nincs az abortusz miatt.
Hogy mièrt?
Mert kezdettõl fogva kizárom az èletembõl hisz nem
....lesz az èletünk rèsze.
Sajnálom ès nem utálom.
Pusztán nem vált ki belõlem kivorulást.
Biztos majd egyszer megbûnhõdök èrte de megakarok a másik 2nek mindent adni.
Önzõ vagyok a màsik 2 vel szemben.
Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!