Abortuszt mindig altatásban végzik?
Èrtem. Köszönöm a rèszletes leírást.
Ès ez mindenhol így van? Te hova valósi vagy?
Nem voltak veled bunkók?
A te szempontodból: Reggel éhgyomorra bemész a kórházba, vérvétel, majd megkapod a tágítót, ha nem szültél. Elaltatnak, elvégzik a beavatkozást, felébredsz, ellátnak tanáccsal és még aznap hazamehetsz.
A baba szempontjából: Egy szívófej közelít a kis test felé, aminek a vége szúrós. Ez előbb feldarabolja őt, majd a szívófej kiszippantja a teste darabkáit a méhedből.
Szültem már 2.
Azzal hogy morbid módon leírtad hogy ölik meg a magzatot enfem nem hatottál meg.
Ugyanis koraterhessèg hamar teszteltem pozit is. 5 hetes múlt. Se feje se keze-leba nem lesz max a szíve dobog. Kis sejtmassza ahogy a dokim is fogalmazott
Nem is állt szándékomban. Szó szerint a kérdésedre válaszoltam.
A morbid szó azt jeleni: halálos. Én nem vagyok az.
Na jó, akkor tessék. Szigorúan csak tények - arról, hogy se keze, se lába...
Tudod, régen volt egy vicc: Ki az , akinek nincs keze, nincs lába, és ott ül a bárpultnál? - Törzsvendég.
Erről ennyit.
Én szeretem a tényeket, íme:
És igen, elvetetheted. Jogod van hozzá. Nem kell meghatódni. Lehet smiley-val mosolyogni is. De valótlant állítani, hogy se keze, se lába, na azt nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!