Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortuszt mindig altatásban...

Abortuszt mindig altatásban végzik?

Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 07:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/118 A kérdező kommentje:

Hogy hogy vetetheyem el a 3. Babát?

ha nagyon kíváncsi vagy mèg le is ìrhatom de aszolút semmi közöd hozzá!

De röviden, velõsen:

Nem tudom te szülnèl-e úgy 3.-at ha párod reggel megkapja a fizetèsèt reggel ès estère 5000 ft marad a kártyáján pedig 130 felett kap?! Hmmm?

Ez mind lakb3r, rezsi, hitelek, benzin ès társai.

Èn nelem pedig van fix munkahelyem augusztusba megyek vissza dolgozni hogy jobb legten!!! Nem pènzt fogok ehelyett kuncsorogni hogy a 3.nak vegyek pelenkát!

Sokszor az embert az èszèrvek meggyõzik...

Telefonról vagyok. Szerinted visszaolvasgatom tízórai ès mosogatás közt mègis milyen helyesírási hibáim voltak?? Ostoba!

2013. júl. 10. 09:30
 22/118 anonim ***** válasza:
33%

Nem csak a saját irományaidat nem olvasgatod vissza, de másét sem. Nem én írtam ugyanis, hogy hogy vetetheted el a saját gyerekedet. Az egy másik kommentelő volt. Én azt írtam, hogy hogyne, elvetetheted. Jogod van hozzá. Tudom, hogy bosszantó, hogy nem minősítelek. Csak TÉNYEKET közlök. Esetleg szó szerint idézek a bejegyzéseidből. A tények megítélését pedig azokra bízom, akik olvasnak bennünket.

Aki minősít másokat, az te vagy, tőled kaptam meg az imént, hogy ostoba vagyok.

És ha már így kérdezed: igen, én megszültem a harmadikat is. Már, ha egyáltalán közöd van hozzá.

2013. júl. 10. 09:37
 23/118 A kérdező kommentje:

Haaaalloooood???? :D

Hol írtam hogy neked szántam???

idèzd már vissza köszi :)

2013. júl. 10. 09:40
 24/118 A kérdező kommentje:
Na akkor válaszoljatok! Megtartanátok így is?
2013. júl. 10. 09:42
 25/118 anonim ***** válasza:
35%
Nem gondolom, hanem tudom, hogy nekem címezted, mert én csak idéztem vissza a szavaidat a hibákkal együtt. Senki más.
2013. júl. 10. 09:44
 26/118 A kérdező kommentje:

Úristen :D komolyan vicc ez az oldal.

Igen az a rèsz neked szól de èn a másik rèszrõl beszèlek

2013. júl. 10. 09:56
 27/118 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező (#24), lenne, aki megtartaná és lenne aki nem, amivel nincs is semmi probléma, ha ez az adott emberPÁR közös, szabad döntése.

A baj az mindig ott kezdődik, ha valaki feljogosítva érzi magát arra, hogy beleszóljon, más mit tegyen, akár direkt módon, akár manipulációval...

2013. júl. 10. 09:57
 28/118 anonim ***** válasza:
9%

Nézd, gondolatolvasást én nem vállalok. Sem rejtjeles üzenetek dekódolását.

Mindennek gondolom viszont a kérdést, és az oldalt, csak éppen viccnek nem...

2013. júl. 10. 09:59
 29/118 anonim ***** válasza:
33%

27-esnek: Azt írtam kérdezőnek, hogy joga van elvetetni a gyerekét. Ha ez beleszólás bárki életébe, sőt manipuláció, akkor szíves elnézésedet kérem.

És igen, polgárjogilag az ő döntése. Annak minden felelősségével és következményével együtt. Teljesen egyetértek veled.

2013. júl. 10. 10:02
 30/118 anonim ***** válasza:
15%

Én hétfőn voltam abortuszon. Valóban altatással csinálják. Pár perc az egész. 13:15kor mentem be a műtőbe és 37kor már a szobában ébredtem. Fél 4körül már jöhettem haza.

Soha nem fogom magamnak megbocsátani :'(

Egy életre utálni fogom magam, de nem volt más választásom :'(

2013. júl. 10. 11:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!