Az abortusz gyilkosság?
Tabit szedtem és az mellett estem teherbe, senki sem mondhatja rám hogy felelőtlen voltam, de nem akarom megtartani, nem tudnám fölnevelni. Még csak négy hetes, úgy gondolom ha most lenne vége még nem érezne semmit, de ha megszületne többet szenvedne. Nem tudom, mi lenne a helyes. :S Nagyon fiatal vagyok még.
17/L
Egy biztos, az abortusz megvédi a meg sem születőt azoktól a begyöpösödöttektől, akik felelősségre mernek vonni egy 17 évest azért, hogy miért él szexuális életet, vagy el akarnák vonni az ehhez való jogát. Elképesztő, hogy mit meg nem engednek maguknak emberek.
Magyarországon minden 14 év feletti azzal a másik 14 év felettivel él szexuális életet, akivel akar, ezt kéretik tényként tudomásul venni. Nem tudom, hogy akik ez ellen protestálnak, azok hogyan viselnék, ha egyszer csak az ő különböző jogaikat kezdenék megkérdőjelezgetni meg elvonogatni.
A kérdésre meg annyit, hogy a leghelyesebb döntés mindig az, amit a kérdező a párjával közösen meghoz, mindenféle külső kényszerektől mentesen.
34-es! Nem vagy képeben. A törvényekről kár vitatkozni, de a Kérdező egy erkölcsi kérdésben KÉRTE ki idegenek véleményét. Nem a törvényeket nem tudja, hanem idézem: "Nem tudom, mi lenne a helyes"
Gondolom azért tette ki a kérdést, hogy válaszoljanak rá.
Senki nem kényszerít senkit. Megkérdezte ő maga, mi pedig elmondjuk mit gondolunk, ahogyan te is.
#35, a baj természetesen nem azzal van, ha valaki ilyen vagy olyan véleményt ír, erre való a fórum meg a kérdés. A baj azokkal a begyöpösödöttekkel van akik feljogosítva érzik magukat felelőtlennek meg butának nevezni, minősítgetni mást, adott esetben a kérdés feltevőjét - pusztán azért, mert más elvek szerint éli az életét, meg felkiáltó módos "ne szexelj!" mondatokat irogatnak... ugyanis a kérdező nem azt kérte, hogy minősítgessék, ahogy azt se, hogy a szexuális életébe akarjanak belepofázni, pláne utasítgatólag. Azt kérte, hogy az abortuszról írja le a véleményt a válaszadó.
Hab a tortán, hogy ha tablettával védekeztek - ahogy a kérdésben az áll - nyilván nem volt felelőtlen, ahogy azt helyesen meg is állapítja önmagáról a kérdésben.
Nézd #36, hirdesd nyugodtan a saját igédet az "egyetlen és mindenható és minden felett álló" - SAJÁT erkölcsödről, nincs ezzel semmi gond, másra rákényszeríteni a saját erkölcsi elveidet szerencsére úgy sincs módod.
témában érintett 14+ éves fiatal meg ma már millió HITELES forrásból tud tájékozódni a valódi jogairól, senkinek nem jelenthet érdemi akadályt egy szülő, vagy tanár, vagy iskolaigazgató begyöpösödöttsége... hiába próbáljátok, nincs módotok tudatlanságba tartani őket... na ez a nagy szerencse. De azért persze nyugodtan lehet prédikálni...
#39, fájdalommal tudatom, hogy másnak a saját nézeteit pont ugyanannyi joga van hirdetni, mint neked a sajátodat. Jobb, ha ebbe lassan elkezdesz beletörődni. Az teljesen indifferens, hogy ki milyen "erkölcsi" légvárat épít a saját mondókája, véleménye köré...
(a kérdés feltevője meg majd ha akar reagál, de én baromira csodálkoznék rajta, ha valakit felelőtlenező minősítgetéssel, meg "ne szexelj!" felszólításokkal bármiről is meg lehetne győzni... ezzel max az ellenkezőjét lehet elérni hosszabb távon...
Most nem azért, de ha velem közölte volna valaki 17 évesen, hogy "ne szexelj!", hangulattól függően vagy kiröhögöm, vagy ordítva küldöm el a melegebb éghajlatokra - mert ugye beleszól olyanba, amihez semmi köze. Evvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!