Az abortusz gyilkosság?
Tabit szedtem és az mellett estem teherbe, senki sem mondhatja rám hogy felelőtlen voltam, de nem akarom megtartani, nem tudnám fölnevelni. Még csak négy hetes, úgy gondolom ha most lenne vége még nem érezne semmit, de ha megszületne többet szenvedne. Nem tudom, mi lenne a helyes. :S Nagyon fiatal vagyok még.
17/L
Szia.
Beleolvastam az előző válaszokba.... az én véleményem az, hogy akárkinek tetszik, nem tetszik, a mai fiatalok 13-14 évesen kezdik a nemi életet (vagy előbb).
A kérdező 17 éves, védekezett (tablettával, nem úgy, mint sokan azt mondják a megszakításos közösülésre, hogy védekezés....), állandó kapcsolata van. Ezzel nem mentegetni akarom, de ne feszítsétek már keresztre. Ha 13 éves lenne és egy buli utáni dugásból lenne terhes, akkor oké, de így nem értem sokak felháborodását.
A másik: úgy látom, Anyukád most el van foglalva a maga bajával, nem túl segítőkész, a barátod gondolom beijedt, én a helyedben beszélnék a védőnővel, akihez úgyis el kell majd menned, kérdezd meg azokról a lehetőségekről, hogy kihordanád a babát és a szülőágyról örökbe adnád.
Nagyon sok olyan pár van, akiknek nem lehet gyermekük, de bármit megadnának egy csecsemőért. Így nem kellene elvetetned a babát, viszont örökbe tudod adni.
Pont nyár körül szülnél, a suliban megkezdett évedet be tudod fejezni.
Ez is egy lehetőség. És az is lehet, hogy időközben (9hónap) rendeződnek a körülményeitek. Gondold át.
Nézd #91, mint már többször említettem, abban, olyan elvekben hiszel, amiben akarsz. Innentől ugye van két lehetőség, vagy a fiadnak is bejön ez az általad neki szánt életút, és akkor éltek boldogan, vagy neki más elképzelései lesznek az életről, és az általa bejárni szándékozott útról, és akkor segítséget fog kérni és kapni a környezetétől ehhez. Ez pont ennyi.
(emlékszem, 20 lehettem, amikor először "gardedámkodtam" egy 16 éves lány mellett, a lánynak első dolga volt elspriccelni a pasijához, de korrekt volt teljesen, negyed órával azelőtt visszahúzott, hogy nekem otthon "le kellett adni" - anyucika meg ringatta magát a saját hiteiben, a "szűzies, pasikra rá sem néző leánykájáról". És azokban a családokban, ahol a szülők vaskalapot viselnek, ez pont így van jól, mert nem működik másként... oszt alig kaptunk visító röhögő görcsöt rá 2-3 évre, amikor mesélte, hogy anyucika az esküvő és nászéjszaka előtt úgymond "felvilágosította"... asszem a 4. vagy az 5. szexuális partnere lehetett, akihez végül férjhez ment olyan 22-23 évesen... és ez is teljesen rendben van, azt gondolom. Na, ez a vaskalapot viselő szülők természetes sorsa... a hátuk mögött kikacagás...
"Most már hirdessük azt, hogy az ovisok is szexelhetnek?"
ÉS szerinted még az én értelmi képességemmel van a baj!Ne haragudj, de én érzem az értelmi fölényemet veled szemben :D. A te agyad beteg ha ilyeneket írsz!
És amúgy igen, ezt írtad: a te okos és szép fiad aki csak felnőtt korában fog (szerinted) sexelni ő diplomás lesz -míg a többi gondolom hajléktalan :)-.
Egyébként érdekel az álláspontod: 17 évesen értelmileg és testileg is fejletlenebbek mint a 18 évesek, mert te ezzel a sarkítással jössz itt már 2 hete, 3000 egyforma kommenteden keresztül! Szóval? 18. szülinapon hirtelen megnő a mell, kialakul a méh, beérik az agy és már úgy ébrednek, hogy igen, én most készenállok a szexre ! :D
Egyébként érdekel az álláspontod: 17 évesen értelmileg és testileg is fejletlenebbek mint a 18 évesek, mert te ezzel a sarkítással jössz itt már 2 hete, 3000 egyforma kommenteden keresztül! Szóval?
Erre nem válaszoltál okoska! Pedig ha meggyőznél h a 17 éves éretlenebb testileg-lelkileg mint a 18 éves, akkor érne is valamit ez a sok idő amit ide fecséreltél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!