Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja hétvégére?

Ki nem várja hétvégére?

Figyelt kérdés
Minden testi tünetre, tesztelésre kíváncsi vagyok. Írjatok teljen el a hét könnyebb lesz elviselni együtt a várakozást. Nekem hétvégén nem kellene megjönnie már 1,5éve várom hogy ne jöjjön meg. Amit én érzek az inkább az esedékes vérzésre utal, de amíg nem jön meg bizakodok. Várok minél több hozzám hasonlót!
2013. febr. 4. 16:01
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/121 anonim ***** válasza:
1 vagyok: Én is baba nélkül maradtam. Nekem januárban volt vetélésem, most pedig semmi nem volt. Reménnyel indulok a márciusnak!
2013. febr. 13. 15:35
 62/121 anonim ***** válasza:
1. vagyok: Láttam egy képet a neten, hogy február 14-én egy férfi üldöz egy nőt talán egy doboz csokival, majd november 14-én a terhes nő üldözi a pasit. :D Hát mi ebben reménykedünk.
2013. febr. 13. 15:37
 63/121 A kérdező kommentje:
Pedig milyen szép ajándék lett volna valentin napra egy baba híre. Nem baj 1.egyszer csak összejön nekünk is. Sajnálom h.elment a babád én ís átéltem ezt egyszer. Azért majd számolj be márciusban! Én csalódott vagyok h.nem sikerült most sem. Valami elfoglaltságot tényleg keresnem kell mert lassan úgy érzem bedilizek. 18 sikertelen hónap után!
2013. febr. 13. 20:07
 64/121 A kérdező kommentje:
Nekem valalentin napi baba helyett ma megjött. Új kérdés: ki nem várja márciusra? Remélem maradtok itt páran, néha jó itt kidumálni magunkbók a feszkót.
2013. febr. 14. 14:54
 65/121 anonim ***** válasza:

Sajnálom, nekem erősödött hála Istennek a csík, nem tudom miért aggódtam annyit, minden rendben van.

Nektek nagyon drukkolok, és mindazt kívánom, ami erősíti a házasságotokat, családotokat! És mindenkinek őszintén drukkolok márciusra ;) Puszi! (6.)

2013. febr. 14. 18:16
 66/121 A kérdező kommentje:
A teszt amit felraktál sejteni lehetett h.baba van a pocidban! Gratulálok neked és a páronak is csak volt hozzá neki is köze:) jó egészséget és boldog baba várást kívánok neked! Én azt hiszem feladom a harcot a természet ellen, lelkileg nem birom már a csalódást. Ha eddig nem jött össze nem is igen fog. Nem sajnáltatni akarom magam de lehet h.meddő lettem. Puszi!
2013. febr. 14. 20:46
 67/121 anonim ***** válasza:
Hát amíg nem voltál orvosnál ne kiáltsad ki magad meddőnek. Simán lehet, hogy csak valami kis hormon probléma van, a doki fel ír gyógyszert és következő hónapban már jön is a baba. Ne mondj le a babáról, mert még simán összejöhet, csak lehet kell egy kis orvosi segítség hozzá. Nekem nem egy ismerősöm van akik 2-4 év után teljesen spontán estek teherbe. És a mai napig fogalmuk sincs mi változhatott meg, de egyszer csak sikerült és nagyon nagyon boldogok voltak.
2013. febr. 14. 21:13
 68/121 A kérdező kommentje:
Én is nagyon boldog lennék meg a párom is de csak nemadatik meg ez az öröm. Én voltam vérvételenen a doktor szerint a hormonjaim rendben vannak és semmi rendellenes dolgot nem talált nálam, de valami csak nem stimmel. Köszi h.vigasztaltok de valami azt súgja odabent h.tovább nem megy. Csak azt nem értem aki nem akar meg nincs mit enni meg fűtetlen lakásban élnek viz meg villany nélkül az bír szülni mert annak megadatik nem is 1 hanem 8 is. Mi meg tisztességesen feltudnánk nevelni és nagyon akarjuk még se akarja egy pici lélek sem h.én legyek az anyukája. NINCS IGAZSÁG!
2013. febr. 15. 07:15
 69/121 anonim ***** válasza:
Talán ez a baja, hogy nagyon akarjátok. Már mondtam, hogy lehet tényleg az lenne a jó ha sikerülne igazán tényleg lemondani róla, mert akkor tuti jönne. Amúgy meg lehet nem nálad van a probléma, mert az első babád ha jól emlékszem másik férfitól van. A férfiakat talán még jobban megviseli a sikertelenség még ha nem is mutatják ki. De valahogy rá kellene venni őt, hogy menjen el dokihoz. Hiszek benne, hogy oka van ha jön egy baba vagy ha nem jön. Annak kell örülni amink van és nem az után sóvárogni amink nincs. Soha nem lehet feladni. Elvégre nem olyan nehéz házaséletet élni védekezés nélkül. Tudom, hogy az ember megbolondul peteérés utáni időszakban, de muszáj valami elfoglaltságot találni, mert ez a stressz senkinek sem tesz jót.
2013. febr. 15. 08:15
 70/121 A kérdező kommentje:
Lelkileg feladtam de amikor eltelik 2hét és meg volt a peteérés ott motoszkál a fejemben h.talán most sikerült és utána elszabadul a pokol aztán megjön amit lassan két éve nem várok és kezdődik minden előről. Mint egy ördögi kör. Én a testhőre sem adhatok mert nekem akkor esik vissza amikor megjön úgy a 2.nap. Mindig azt remélem h.sikerül, de nem. Jövő héten megyek orvoshoz aztán majd lesz valami. A párom azt mondta elmegy vizsgálatra hátha okosabbak leszünk. Ha vele van vmi azon is tudnak segíteni?
2013. febr. 15. 08:56
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!