Ki nem várja hétvégére?
Figyelt kérdés
Minden testi tünetre, tesztelésre kíváncsi vagyok. Írjatok teljen el a hét könnyebb lesz elviselni együtt a várakozást. Nekem hétvégén nem kellene megjönnie már 1,5éve várom hogy ne jöjjön meg. Amit én érzek az inkább az esedékes vérzésre utal, de amíg nem jön meg bizakodok. Várok minél több hozzám hasonlót!2013. febr. 4. 16:01
41/121 jázmin80 válasza:
Én péntekre nem vártam..eddig még semmi..de teszt negatív lett.de a tünetek émelygés,puffadás,szúrkálás,mellfeszülés vannak Szerintetek?
42/121 A kérdező kommentje:
Hali! 6. Szerintem ott van valami második csík ha baba akkor 1-2nap múlva már tuti erősebb lesz a csík. Én holnap csinálok egyet mert vmi hasonló volt nekem is pregancy volt az enyém de lehet h.csak teszthiba mert megfájdult a fejem és egy nagy pattanás égtelenkedik a két szemöldököm között. Utolsó te meg szerintem pár napot még várjál mert nekem 5nap késés után lett halvány pozi anno a lányomnál. Mindenkinek kitartást és kívánom érjen oda a gólya!
2013. febr. 10. 21:29
43/121 anonim válasza:
Teszteltél? Mi újság? (6. voltam)
44/121 A kérdező kommentje:
Most indulok el itthonról teszte is veszek ha meg lesz az eredmény írok de szerintem csak holnap reggel csínálom meg. Vegyesek a tünetek van ami nem szokott lenni pl.mielőtt megjön egy héttel előtte sokat eszek főkeg csokit meg végül is minden jöhet. Most meg étvágytalan vagyok és undorodok elég sok dologtól. Nem tudom mi van. Ma egész nap olyan érzésdm van h.mindjárt megjön. Te mikor tesztelsz újra?
2013. febr. 11. 12:45
45/121 anonim válasza:
6-os, azon van bizony második csík:)Drukkolok, hogy erősödjön'
Nekem nem jött meg a hétvégén és ma 2 nap késés után teszteltem délelőtt erős pozitívat:)
Drukkolok mindenkinek, hogy pozi legyen a teszt!
Kriszta voltam (15-ös talán)
46/121 anonim válasza:
Milyennel teszteltél kedves utolsó? (6. voltam)
47/121 A kérdező kommentje:
Kriszta neked gratulálok és jó egészséget kívánok. Én is szeretnék pozitív tesztet!
2013. febr. 11. 13:42
48/121 anonim válasza:
Kedves kérdező, megírod majd a holnapi teszted eredményét? Várjuk a fejleményeket :) (6.)
49/121 anonim válasza:
Ma reggel teszteltem, ilyen lett:
Túl halvány, igaz? Vasárnap kellett volna megjönnie. Kicsit elkeseredtem, hogy túl halvány, még mindig, bár ez másik teszt, mint az előzőek.
50/121 A kérdező kommentje:
Utolsó gratulálok ezt én pozitívnak látom! Az enyém az NEGATÍV! A szombati teszt meg ezek szerint félre sikerült nekem vagy rossz volt. Így elszállt minden reményem! Gratulálok mindenkinek akinek pozitiv lett. Nekem ez a sorsom! A csalódás hónapról-hónapra-
2013. febr. 12. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!