Tart valaki 10 dpo körül, és most hétvégére nem várja? Hogy vagytok éreztek valamit, van tünet, jel ami arra utal hogy sikerült?
Én azon kívűl hogy mindjárt megjön érzésem van hétfő óta,és talán gyakrabb pisilés mást nem érzek.Múlt hónapba 9-10 dpo-nál barnázás,és 11-12 dpo olyan érzékeny volt a mellem a melltartót alig bírtam elviselni magamon.Aztán sajna a barnázás nem múlt és megjött.Ja meg volt hő hullám,ájulás érzet.Ott tuti elkezdődött valami,csak nem fejeződött be úgy hogy terhesség legyen .Akkor bennem volt az az érzés hogy tuti sikerült.Most nem érzem ezt.
Tudom türelem mert valakinem csak az a jel hogy nem jön meg.Azért reménykedek hogy lesz zebrás teszt,és nem jön meg.Nektek is zebrázodást.
Én 5-ère nem várom!
Néha megjön érzésem van de enyhébb és kevesebbszer, mint szokott.Meg a honomaljánál fájdogál (mensi elött szokott). :(
Drukk! :)
Én kíváncsi vagyok, Judit, hogy mi a helyzet így jópár évvel később!
Én ma vagyok 10. dpo-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!