Hétvégére nem várók, tesztelők? Hogy vagytok esetleg
valami tünet előrejelzés?
Figyelt kérdés
Én nem várom a hétvégére! Egyenlőre a hőm vonalzót nyelt, nem tudom marad-e így. Peteéréstől folyamatosan érzem az alhasamat vagy csak a baloldat vagy az egészet. Holnap megyek nőgyógyászhoz (más okból)remélem esetleg utalhat valakire odabennt.
Én vasárnapra "nem várom", eddig sok tesztet csináltam, de mind negatív...Ma reggeli vizeletminta is neg. lett. Pedig nagyon sokáig különösen fájt és kemény volt a mellem, még most is nyílalgat, illetve a hasam is szurkál hetek óta, de egyelőre semmi. Idáig 25-ös érzékenységű volt a legérzékenyebb tesztem...Hát nem tudom... Kissé el vagyok kenődve...nem is is kissé.
2012. okt. 4. 10:01
2/3 anonim válasza:
Vasárnapra nem várom. Émelygés, hányinger, fáradtság. Van egy majdnem 6 éves és egy 4 hónapos fiam. A kicsire is 5 évet vártunk, így kétlem, hogy a pici hamar összejönne (minél kisebb korkülönbséget szeretnénk).
2012. okt. 4. 10:10
3/3 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon drukkolok!
Ha van a közeletekben Ross-an akkor ott lehet 12,5 érzékenységű tesztet kapni, nem rég óta. Predictor early a neve és kb 1000 ft. Talán a qupido mellett ez a legérzékenyebb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.