Egy hónap elteltével milyen tünetei vannak a terhességnek? Légyszives aki teheti az segítene nekem azzal, hogy válaszolna?
Egy hónappal ezelőtti aktusból, ha terhesség lenne, akkor egy párszáz forintos terhességi teszt kimutatja (kapható gyógszertárban, drogériákban).
Védekezz, ha nem akarsz teherbeesni!!!
Akkor én próbálok neked segíteni de ahány nő annyi féle korai terhes tünet. Van akinél semmi nincs de van akinél nagyon sok van és megviseli.
A legjellemzőbb a menstruáció kimaradása. De van olyan akink meg jön de a hiedelmekkel ellentétben ez nem az a ciklusos vérzés. Olyankor megváltozik a vérzés ideje minőség és mennyisége is. Aki ismeri a szervezetét ezt felismeri.
Hányinger, hányás, émelygés. Hangulat ingadozás, fáradékonyság, megnövekedett alvás mennyiség. Mellfeszülés érzékenység. Falási roham és bizonyos ételek megkívánása illetve undorodása. Szagokra való érzékenység.
Szerintem tesztelj ha már megkellet volna jönnie ha nem akkor várd meg a mensid várható időpontját és csak akkor tesztelj. Ha nem szeretnél babát akkor tessék védekezni.
Mert az abortusz nem gyerek játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!