Ki nem várja hétvégére?
Figyelt kérdés
Minden testi tünetre, tesztelésre kíváncsi vagyok. Írjatok teljen el a hét könnyebb lesz elviselni együtt a várakozást. Nekem hétvégén nem kellene megjönnie már 1,5éve várom hogy ne jöjjön meg. Amit én érzek az inkább az esedékes vérzésre utal, de amíg nem jön meg bizakodok. Várok minél több hozzám hasonlót!2013. febr. 4. 16:01
91/121 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Csak nem bírtam várni ma reggel teszteltem clear bluval nem digitálissal és két csíkos, de halványabb csík a várt 2.csík. Nem merek örülni, mert a múlt hónap is így kezdődött, de ez a csík kék és ugyan olyan széles mint a controll csík csak halványabb 32naposak a ciklusaim ma 28 napnál járok, ha nem jön meg 2nap múlva tesztelek az már tuti erősebbnek kell lennie. Félek ez is csak kamu és amilyen szerencsétlen vagyok most is csak a teszt szórakozik velem! Drukkoljatok! Puszi
2013. márc. 13. 06:23
92/121 A kérdező kommentje:
Remélem van itt még valaki aki elolvassa a kis elméleteimet és ír is. Ha ez is teszt hiba vagy valami szellem csík én lehet h.bedilizek. Nem lehet h.ílyen peches legyek. Valaki valami hozzáfűzni valót?
2013. márc. 13. 08:38
93/121 anonim válasza:
Szerintem 2 csíkkal nem szórakozik a teszt, ha nem valami tényleg mindig van,csak nem tud szegényke tovább fejlődni. Ez már azért nagyon jó jel ha idáig eljuttok. Ezzel azért érdemes lenne foglalkozni, a doki nem tud valami bogyót adni ami egy kicsit segítene? Vagy palástfű teát nem akarsz inni? (én nem bírom meginni borzalmas íze van, de ez csak az én problémám, sokan mondják, hogy jó biztos van benne valami)
95/121 A kérdező kommentje:
Én ittam 4féle gyógynövényből teát benne van a palástfű és borzalmas az íze. Félek megint csak az én elmém szülötte a 2 csík vagy éppen én vettem meg azt ami hibás. Pár nap múlva kiderül de addig az maga lesz a pokol. És nem is érzek semmit inkább a meg fog jönni érzésem van. Szorítsatok már h.erősödjön a csík és h.csík legyen. Remélem nem a természet gonosz játéka.
2013. márc. 13. 08:53
96/121 anonim válasza:
Tegyél fel képet segítünk eldönteni, hogy két csíkos e. :D Nekem eddig a nem foglalkozok vele módszer vált be. Nagyon nagyon nehéz nem rá gondolnom, de így legalább tisztább a lakás, mert nem a babán agyalok ha nem takarítással vonom el a figyelmem. :D Persze pihennem kellene amikor csak lehet, de pihenés közben csak a teszteket nézegetem :D
97/121 A kérdező kommentje:
Reggel óta halványodott és a fotón nem lehet már látni semmit de olvastam h.egy csomó embernek ilyesmi volt és nem volt baba. Szóval nem reménykedem. Szerintem felkeresek egy szakembert vmi pszichológust mert nekem lassan elmegy minden eszem. Megint sz*r tesztet vettem.
2013. márc. 13. 13:14
98/121 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az amúgy jól működő tesztekből pont te fognád ki mindig a rosszat. Szerintem ez jó jel, hogy valami mindig elkezdődik. Ha jó emlékszem még várjátok a párod orvosi eredményeit, hát ha abból okosabbak lesztek. Én úgy látom folyton ezen kattog az agyad, valamit ki kellene találni, hogy lefoglald magad, egészen biztos, hogy akkor pik pak jönne.Bár gondolom a két gyerköc mellett nem sok időd van unatkozni. Jaaaj annyira karom már én is, hogy össze jöjjön a babaátok!!!!! 1. vagyok
99/121 A kérdező kommentje:
A 9.oldalon leirtam a dolgokat amik az eredmények lettek a vizsgálatokkal kapcsolatban. Egyre jobban hiszem h.fantom csík egy csaj az enyémtől erősebb csíkos tesztet tett föl és megjött neki az is clear blue volt. Megint örültem a semminek.
2013. márc. 13. 17:48
100/121 anonim válasza:
1 vagyok: Bocs valahogy az az egy bejegyzésed kiesett, pont a legfontosabb. Nagyon sajnálom, hogy ilyen eredmények születtek, de annak kell örülni, hogy végül is nem mondták, hogy teljesen esélytelen a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!