Ki nem várja hétvégére?
Figyelt kérdés
Minden testi tünetre, tesztelésre kíváncsi vagyok. Írjatok teljen el a hét könnyebb lesz elviselni együtt a várakozást. Nekem hétvégén nem kellene megjönnie már 1,5éve várom hogy ne jöjjön meg. Amit én érzek az inkább az esedékes vérzésre utal, de amíg nem jön meg bizakodok. Várok minél több hozzám hasonlót!2013. febr. 4. 16:01
111/121 A kérdező kommentje:
Ennyit a 2000ftos clear blue tesztről ami annyira pontos h.a mai is hót pozitív és megjött az a sz*r. Na ennyi volt részemről megint. Néha fogok írni írjatok ti is h.mi van veletek és a babákkal. 6.te nagyon eltűntél mi volt a dokinál? 1.te is írj ha látott orvos. És ne stresszelj nem lesz semmi baj. Puszi
2013. márc. 14. 13:01
112/121 anonim válasza:
1 vagyok: néha néha görcsölget a hasam mint ha megakarna jönni, annyira félek, de hát nincs más mint várni.
113/121 A kérdező kommentje:
Ne félj fájt nekem is a terhesség elején és közben is sokszor feszült és az első 3hónapba az esedékes menstruáció idejében enyhe hasfájásom volt de vérzés nem. A szervezet alakul át és észleli a kis pocak bérlőt. Nem gond a hasfájás. Szerintem 10nőből 8 elmondhatja a hasfájást. Akkor van gáz ha erősen begörcsöl a hasad, de ez a baba erős és nem lesz baj. Helyezkedik be hisz vár rá még 8hónap odabent. Minden jó lesz! Remélem tartjuk még a kapcsolatot sokáig nem törlöm a kérdést majd írj nyugodtan ha valamiben tudok segítek max.lélekben. Puszi.
2013. márc. 15. 20:40
114/121 A kérdező kommentje:
Sziasztok. 1.voltál dokinál? Minden rendben van? 6.veletek mi újság? Puszi
2013. márc. 25. 09:52
115/121 anonim válasza:
1. vagyok: Holnap reggel megyünk dokihoz, eddig nem jött meg aminek nagyon örülök, remélem tényleg van ott valaki. Nagyon félek a holnapi vizsgálattól, de reméljük a legjobbakat. Viszont a bölcsesség fogam begyulladt, szerencsére nem fáj annyira, hogy gyógyszer kelljen, de nagyon nem örülök ennek.
116/121 A kérdező kommentje:
szia 1.! Mi volt a dokinál? Minden rendben? Megnyugodtál már? Még nem jött meg? Hát még 7-8hónapig nem is fog. Vigyázz magadra és a kicsire. Majd írj. Puszi
2013. márc. 26. 17:03
117/121 A kérdező kommentje:
Mi van veletek? 6.se írt a vizsgálat óta 1.te se. Ma fogászaton voltam kb.5 daraba jött ki a fogam úgy hogy most ez kiveszi minden erőmet esküszöm ettől nincs rosszabb. Majd írjatok.
2013. márc. 27. 14:28
118/121 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Úgy látom mindenki itt hagyott. Akkor boldog baba várást minden kismamának! Vigyázzatok magatokra és a picurkákra.
2013. ápr. 2. 09:48
119/121 anonim válasza:
1 vagyok: 7 hetes terhes vagyok. Volt 6 hetesen picike barnázásom, kaptam bogyót elmúlt. Tegnap dőlt a vér belőlem, gondoltam újabb vetélés. De nem a babával minden rendben szépen fejlődik, újabb bogyó és ágy nyugalom.
120/121 anonim válasza:
6. vagyok, nekünk elment a babánk. Üres volt a petezsák, márciusban műtöttek. Semmi előjele nem volt, az első vizsgálaton (8 hetes) derült ki, hogy már üres a petezsák. Remélem nektek azóta sikerült a baba, és jól vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!