Van aki hétvégére nem várja?
Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 21:25
1/4 anonim válasza:
Szia! Gondoltam írok de igaz hogy én már a 9. nap késésnél tartok...előző héten kedden kellett volna megjönnie, és csütörtökön teszteltem, de negatív lett, utána ezen a héten kedden elmentem nőgyógyászhoz, de nem látott semmit, azt mondta hogy lehet hogy még nagyon kicsi és azért nem látszik a baba, ha nem jönne meg a vérzésem akkor egy hét múlva menjek megint. De! Nődoki után csináltam kíváncsiságból még 1 tesztet, az is negatív lett. Már elméletileg biztosra ki kellett volna mutatnia a tesztnek ha baba van a dologban.:( Nem tudom hogy mi lehet ez, de nagyon érzékeny a mellbimbóm, néha meg meg szédülök, fehér tejszerű folyásom van, szurkál az alhasam és néha görcsöl, tegnap reggel mértem egy hőt, 37,3 volt. A babáról már kezdek lemondani, félek nehogy ciszta legyen vagy valami más, de akkor azt már látta volna az orvos az ultrahangon nem? :( :(
2/4 anonim válasza:
Hát van olyan is akinek abszolút nem mutatja ki a teszt a babát. Igen, ha ciszta lenne, elvileg látnia kellene a dokinak. Sajnos csak várakozni tudsz most. Drukkolok hogy sikerüljön. Van esélye!!!
3/4 anonim válasza:
Nekem hétfőn kellett volna megjönnie a nem vártnak :)
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem 31.-én pénteken nem kellet volna megjönnie,de már csütörtökön megjött.....de úgy hogy majd le szakadt a derekam meg a hasam alja is nagyon fájt,hányingerem volt, de nagyon,nagyon rosszul voltam.De a hányinger+fejfájás,szédülés az továbbra is minden napos,+ a mellem is érzékeny meg van mikor ver a víz....pfuu nem értem!!Lehetséges h terhes vagyok a menzesz ellenére???Bár szerintem inkább a meleg,nem?!
2012. szept. 3. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!