Ki nem várja hétvégére? Hogy vagytok? Tesztelt már valaki?
Figyelt kérdés
Én vasárnapra nem várom. Tünetem semmi, kivéve,hogy a melleim nagyon fájnak, de ez mensi előtt is szokott lenni. Ma ellőttem egy 25-ös tesztet, ami persze neg. lett, csak gondoltam hátha most :)
Veletek mizu?
2012. aug. 17. 10:56
1/24 anonim válasza:
Szia, én holnapra nem várom, vannak tüneteim, fejfájás, szédülés, hányinger. Holnap reggel tesztelek. Kívánom, hogy összejöjjön Neked is.
2/24 A kérdező kommentje:
Akkor reggel találkozunk :)
Görbéd nincs véletlenül? Hányadik dpo-n vagy?
2012. aug. 17. 13:09
3/24 anonim válasza:
Nincs görbém. Nem jegyeztem fel semmilyen adatot. Holnap kiderül.
4/24 anonim válasza:
Szia
Én keddre nem várom, most tartok ovuláció utáni 9. napon. Egyenlőre nem pecsételek...addig van remény.
Drukkolok nektek!
R.
5/24 A kérdező kommentje:
Köszi neked is :)
Akkor mindenkinek poz. tesztet!
2012. aug. 17. 17:36
6/24 anonim válasza:
Sziasztok! Èn is csatlakoznek. 7vegere nem varom :-) V.
7/24 A kérdező kommentje:
Jó reggelt!
Tesztelt valaki? Várom a fejleményeket :)
Nekem mára még feljebb ugrott a hőm, úgyhogy nagyon reménykedem.
2012. aug. 18. 08:19
8/24 anonim válasza:
Sziasztok!
Én keddre nem várom. Ma reggel teszteltem egy halvány pozitívat. :-) Azért próbálom még nem nagyon beleélni magam. :-)
9/24 A kérdező kommentje:
Utolsónak nagy-nagy gratula :)
2012. aug. 18. 08:48
10/24 anonim válasza:
Köszönöm, szorítok nektek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!